31 juli 2012


Uitzending De Spelen (ma 30-07-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 30 juli 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Dennis van der Geest, Ben van der Burg, Guido Weijers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Die schele grapjas is er weer.... Nou begint alweer vol niveau...

Anoniem zei

Of anoniem schelden enig niveau is? Homo..

CrazyDJ07 zei

Lol, altijd leuk als iemand anders veroordeelt op basis van wat dan ook en dan vervolgens precies hetzelfde doet...

Maar goed, ik blijf het vermakelijk vinden en toch wel lekker dat Dennis van der Geest weerstand bood aan de steeds overaanwezige van der Burg. Irritatie was wel duidelijk aanwezig :P

Anoniem zei

Mwah, overaanwezige mensen is toch wat een praatprogramma nodig heeft? Altijd beter dan mensen die aan tafel gaan zitten zonder hun mond open te doen.

Anoniem zei

Ben van der Burg kan inderdaad heel nadrukkelijk aanwezig zijn, maar dat was deze keer niet het geval. De enige keer dat ie het wel was was toen het ging over de uitstraling en energieniveau van Dex. En daar had hij volkomen gelijk in ondanks de pogingen van van der Geest om dat goed te praten. Trouwens, over overaanwezig gesproken, van der Geest kan er ook wat van. Vindt hem trouwens prima hoor, net als Alberda, goede (bijna) dagelijkse gasten.

ria koster zei

na het voetbal, met rene v.d.gijp en johan derksen, toen de toer de frans met danny nelissen en gertje en niet te vergeten genee is het nu slaap verwekkend met nieman en zeker vd geest(waardeloos, leizig gepraat)valt bijna niet te lachen. ben nu afgehaakt, jammer,had mij er op verheugd .

Anoniem zei

Als de overheid niet perse een tweede talkshow over de Spelen (Tour en EK) zou maken, konden al die ongeneselijk zieken gewoon hun medicijnen krijgen.


Zo simpel is het, want het gaat om geld. Dit luxeproduct van twee sporttalkshows (met ruimte voor maar een) kost gewoon miljoenen aan overheidsgeld, terwijl we dus duidelijk geld tekort komen.

Mart en Jack hadden dus ook kunnen zeggen dat een tweede talkshow maken, terwijl de commercielen het al doen, eigenlijk niet verantwoord is, maatschappelijk gezien.

Maar dat hebben ze dus niet gedaan.

Wanneer de NOS geen talkshows had gemaakt, zou RTL veel meer kijkers hebben gehad. En dus meer budget, betere gasten en een beter programma.

Terwijl VI en TdJ eigenlijk al beter/inhoudelijker zijn. Wonder boven wonder.

Neemt niet weg dat Mart het geweldig doet bij de olympics. Het grootste individuele talent, hoewel Wilfred het talent heeft meer humor en spanning uit de gasten te destilleren.

Rob the Rich zei

Ik mag die Dennis niet.

Rob the Rich zei

Trouwens, Gij heeft z'n eigen show. Voor de Gijp-liefhebbers: http://www.youtube.com/watch?v=Y1OoUXDD9Hk&feature=relmfu

Spread the word!

Rob Amsterdam Heeft Een Uitkering zei

Leuk dat je ook oplet, is allang hier gepost.

CrazyDJ07 zei

ik heb het programma van de nos van de olympische spelen nog niet gezien.
ik lees (zelfs hier) vaak genoeg positieve berichten, Mart is en blijft een vakman zo blijkt.

Toch maar eens bekijken bij een uitzending gemist of zo.

Anoniem zei

Mart Smeets RULES

Anoniem zei

De kijkcijfers hebben ook met de tijd te maken denk ik. Ik keek altijd Tour du Jour en daarna de herhaling van de avondetappe, terwijl ik de avondetappe altijd beter vond. Nu begint Mart al om half 11 dus daar hoef ik niet meer op te wachten. Daarom kijk ik nu alleen London Late night. Het terugkijken van de Spelen op RTL kan ik niet opbrengen, daar is het een te slecht programma voor.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link