22 maart 2012


René van der Gijp verkozen tot 'Grootste Geilneef van Nederland'

Het erotische maandblad Foxy heeft René van der Gijp verkozen tot de 'Grootste Geilneef van Nederland'. "Dankzij ex-voetballer en voetbalanalyticus René gaat Voetbal International op RTL7 steeds vaker over lekkere wijven en neuken", zo luidt het juryrapport. Foxy-hoofdredacteur Simon Hoekstra: "We zien de lijst als een ode aan de vrijbuiters met ballen die zich niets aantrekken van opgelegde conventies."

Het blad somt enkele uitspraken van 'Gijp' op:
Over Maria Lapiedra, pornoster en vrouw van Barcelona-voorzitter Laporta: "Die moet je enkel maar neuken en niet mee praten!". Wijdde uit over de "lange slurf" van ex-Ajacied Suurbier en meldde terloops de zus van 'Hansie' Kraay Jr. "uit elkaar getrokken" te hebben. Bezocht seksclubs maar vroeg meisjes nooit om een paspoort. Kreeg een doos sextoys van Christine le Duc en gaf die aan Johan Derksen omdat hij zelf alles al had. Onze held liep door de PSV-kantine met een vibo op zijn hoofd en riep ter verontschuldiging: "Er zitten Philips-batterijen in!". Met stip... de Grootste Geilneef van Nederland. Hulde!

Ook Johan Derksen staat in de lijst, op nummer 23 om precies te zijn. Foxy:
Brak een lans voor de "kutscheet" toen hij in VI over een filmpje met Linda de Mol in bad zei: "Zou leuk zijn als zij spontaan een harde kutscheet had gelaten..." Voelde zich niet te groot een geschenkdoos van Christine le Duc uit te pakken: "Als mijn vrouw nu zit te kijken blijft ze zeker wakker tot ik thuis ben." Johan is rock-and-roll.

De overige juryrapporten zijn hier te lezen (via GeenStijl).


9 opmerkingen:

Anoniem zei

hahaha.... goed hé?

Anoniem zei

Hij heb het ook vaak genoeg over lullen mannen etc Homoblad kom er maar in,,

Anoniem zei

Maar dit is ook nog echt werk voor mensen?

Arnold zei

staat mooi op z'n cv

Anoniem zei

Hij mag ook wel uitgeroepen worden tot de grootste geil nicht door de Gaykrant. Met zijn Uggs, bloemtjesshirts en sjaaltjes heeft hij het altijd over kleding van spelers, imposante lijven in kleding, negerpikken, negers, strakke negerlijven, grote pikken, naakt in de kleedkamer en slapen met Ruudje Gullit.

Anoniem zei

Ja, Reneetje valt zeker ook op mannen. Kan niet anders. Hetero's dragen geen Uggs laarzen.

Renzo

Anoniem zei

Diep triest. Als je een dergelijke titel krijgt, ben je heel diep gezonken.

Anoniem zei

draagt rene uggs? foto?

Anoniem zei

Rene Homo ?

Nee.

Hij heeft kinderen. Zijn zoontje voetbalt.
Zijn vriendin woont niet ver bij hem uit de buurt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link