05 november 2011


Wilfred Genee in Stenders Late Vermaak (04-11-2011)

Wilfred Genee schuift op de vrijdagavond, nadat hij Voetbal International en de Jupiler League op RTL7 heeft gepresenteerd, met enige regelmaat nog even aan bij het programma Stenders Late Vermaak op Radio 3FM om de uitzending(en) na te beschouwen. Beluister hieronder het gesprek van 4 november 2011, waarin het onder andere gaat over René van der Gijp, een cd met Oranje-hits die Genee en Johan Derksen gaan maken, Derksens reclames voor de Nederlandse Energie Maatschappij, de foto van de vrouw van Derksen in Privé, het binnenkort te verschijnen boek van Genee en het 'grassprietenjasje' van Derksen.


Klik hier voor een overzicht van alle gesprekjes in het programma Stenders Late Vermaak.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gijp is waarschijnlijk zieker dan wij denken, hij kan beter niet meer terugkomen dan komt hij echt tot rust.
Ik begrijp alleen niet dat hij altijd zei van mij gebeurt niets , ik hang alleen op de bank, zo zie je maar, dit kan iedereen overkomen.
En hoe langer hij wegblijft des te moeilijker de terugkeer

Anoniem zei

Ik vind het toch vrij respect- en inzichtloos hoe Wilfred over Gijpie praat. Of hij wilt het niet begrijpen, of hij begrijpt het niet.

Rene voelt zich al zo schuldig, en forceert de boel waarschijnlijk al te teveel. En dat gaat Genee ook nog doodleuk extra veel druk opleggen. Op die manier wordt de kans groot dat Gijpie er binnen een jaar helemaal mee gaat ophouden.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link