31 oktober 2011


Wilfred Genee: René van der Gijp wil nog minimaal een week rusten

Het blijft onduidelijk wanneer René van der Gijp weer terugkeert aan tafel bij Voetbal International. Dat vertelde Wilfred Genee vanmiddag op VI Radio. Genee sprak gisteren telefonisch met Van der Gijp, die in dat gesprek liet weten dat hij nog minimaal een week rust nodig heeft.

Volgende week zal Van der Gijp dus wellicht zijn rentree bij Voetbal International gaan maken, maar Genee waakt voor al te hoge verwachtingen: "Hij heeft het nu al een paar keer geprobeerd. Dus ik maak me er niet meer al te veel illusies over.".

Slaappillen
"Hij gebruikt nu slaappillen", aldus Genee. "Dus hij hoopt dat hij deze week goed slaapt. Hij zei: 'Laat mij een weekje slapen, paar pilletjes erin'." Als Van der Gijp deze week voldoende weet uit te rusten, zou hij er dus volgende week weer bij kunnen zijn.

Wedstrijdritme
"Ik heb hem gezegd dat hij gewoon aan tafel verder moet revalideren", aldus Genee. "Ik denk dat dat een heel goed idee is. Ik heb ook tegen hem gezegd: 'René, ik hou je gewoon in de gaten. Als het niet gaat, dan laat ik je even met rust. En als ik denk dat je in topvorm bent, dan speel ik je gewoon genoeg aan.'."

"Ik denk dat hij toch beter in praktijk de zaak weer een beetje onder de knie kan krijgen", gaat hij verder. "Je moet toch wedstrijdritme opdoen. Die wedstrijdmentaliteit is hij een beetje kwijt natuurlijk. Dat kun je alleen maar terugkrijgen door wedstrijden te spelen. Dat heb ik hem ook duidelijk proberen te maken gisteravond."


18 opmerkingen:

Anoniem zei

'Laat mij een weekje slapen, paar pilletjes erin'.

Wat een figuur blijft het toch :-)

Anoniem zei

Begint nu wel een langdurig verhaal te worden hoor, en maar uitstellen. En je weet wat ze daar van zeggen...

Anoniem zei

Is het nou wel zo verstandig van Wilfred om de druk er in de media zo op te leggen...?

Wesley zei

Misschien moeten ze Gijp maar gewoon tot de Kerst laten rusten, straks is die in juni met VI Oranje weer uitgeblust!

Anoniem zei

Genee loopt te pushen. Denkt waarschijnlijk alleen aan de kijkcijfers die stukken hoger zullen zijn als Gijp weer naast hem zit. Geen goeie zaak.

Renzo

Eric zei

Ik heb respect voor Wilfreds mening/woorden maar ben het er niet mee eens.Het zou volgens mij veel beter zijn om naar de media toe helemaal geen uitlatingen te doen over of Rene nu wel of niet aanschuift.Laat die media (en wij dus als lezers) erbuiten.Ik zou dat soort uitlatingen als druk ervaren om er maar vooral snel weer te zitten.

Wellicht dat vd Gijp direkt had moeten zeggen: "jongens, ik zie jullie na de winterstop weer terug, het is niet anders..", dat geeft nl rust en duidelijkheid.Nu rinkelt bij hem iedere week blijkbaar de telefoon van "Rene, ben je al fit?".

Ik heb zo nu en dan het gevoel dat Johan en co. 't onderschatten.Van wat ik heb begrepen heeft vd Gijp eerder dit soort periodes gehad en is de begrafenis van Korbach ditmaal de druppel geweest.

Ik denk niet dat opmerkingen als de 2e reactie (Anoniem, 16:55) een lekkere bijdrage leveren aan 't herstel.'t Klinkt iig niet erg meelevend.

Dat soort opmerkingen komen vaak van mensen die zelf nooit iets vervelends meemaken, noch in hun omgeving.Je gaat dan toch een soort "inlevingsvermogen" missen blijkbaar?

Sterkte Rene, en man, gun jezelf tot na de kerst.Dat WK gaat lang genoeg duren!

Anoniem zei

laat die man toch. Dit is nu al de zoveelste keer dat ze het hier over hebben. Als je zeker weet dat die weer komt gooi het dan in de media niet elke week. Zoals een muzikant die elke week zegt dat die een nieuw album uitbrengt maar het elke week weer uitstelt zeg dan niets!

Anoniem zei

Genee is inderdaad aan het pushen. Alsof je aan de tafel verder kunt revalideren.


Je moet alleen weer beginnen als je 100% fit bent.

Anoniem zei

Waarom zit die dronken snol er vanavond weer? Er zijn vast wel betere gasten toch?

Anoniem zei

Welke dronken snol?

Anoniem zei

wat een aansteller die van der gijp

Anoniem zei

Laat die Gijp lekker zijn gang gaan. We zien hem vanzelf wel weer aan tafel.

Anoniem zei

Laat die van der gijp alsjeblieft wegblijven. Straks gaat hij weer geforceerd lollig doen en raakt hij helemaal arbeidsongeschikt.

Anoniem zei

Ik zie links en rechts advertenties voor slecht slapen en rust op deze pagina , toch bizar of waren die er altijd al ??

SigaarSnor zei

@Anoniem 01-11-11 18:40: Dat is het werk van het almachtige Google, dat de inhoud van de advertenties automatisch koppelt aan de inhoud van de webpagina waarop de advertenties gepubliceerd worden ;).

Anoniem zei

Laat Rene in het begin als 5e man aan tafel zitten om hem wat in de luwte te houden...

Anoniem zei

Ben benieuwd of ie er bij is maandag

Anoniem zei

Sterkte René,
Benieuw of hij er vanavond is.
Denk het nog niet, dan volgende week.

Doe maar rustig aan

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link