07 september 2011


Iwan van Duren vaste vervanger René van der Gijp

Iwan van Duren, die afgelopen maandag voor het eerst aan de tafel van Voetbal International plaatsnam, zal voorlopig de oververmoeide René van der Gijp blijven vervangen. Dat meldt het blad Voetbal International.

Iwan van Duren is normaal gesproken verslaggever en onderzoeksjournalist bij het blad Voetbal International en in die hoedanigheid zat hij ook al menigmaal aan de bar van het gelijknamige tv-programma. Nu promoveert hij dus naar de tafel.

Van Duren zal voorlopig zowel op maandag als vrijdag de plaats van René van der Gijp innemen. Daarmee lijkt er geen (vaste) rol weggelegd voor Koert Westerman, die René van der Gijp de eerste twee uitzendingen dat hij er niet was, verving.

Hieronder enkele eerdere optredens van Iwan van Duren:
- Iwan van Duren heeft zijn broer meegenomen
- Iwan van Duren over zelfverzekerde Pantelić
- Iwan van Duren lacht om salarishuishouding grote drie


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer, ik vond hem erg tegenvallen afgelopen maandag. Derksen zal de kar nu in zijn eentje moeten trekken.

Anoniem zei

Vervelende vent, Derksen was wel sterk hoor maandag!

Anoniem zei

Ik zie persoonlijk liever Westerman dan van Duren hoor!

Anoniem zei

Die van duren is helemaal niks, een nikszeggende grijze muis, Westerman is in elk geval beter. Misschien is het iets voor jakhals erik.

Anoniem zei

Persoonlijk vind ik dit een grote fout. Rene is kenmerkend door de combinatie humor/kennis. Dan moet je er toch een soortgelijk type neerzetten?

Iwan van duren was maandag een dooie pier. Waarom geen Koert Westerman?!!

Anoniem zei

Misschien was hij wel bloednerveus en dat het vanaf nu beter gaat? Laten we het hopen idd, want anders zitten er twee debielen aan tafel: Emile en hij.

Anoniem zei

Neeeeeeeee.. wat een blunder zou dat zijn. Iwan van Duren is 'at best' een zogenaamde serieuze gast, maar hij heeft nul komma nul tv-humor. Net als Emile.
Probeer gewoon Koert, Raoul Heertje, Van Hanegem (nu kan het wel, zonder Rene) of Hugo Borst (terugkeer).

Anoniem zei

nee wat een saai kut gozer

Anoniem zei

johan derksen doet niet iwan is zo serieus neemt zich zelf zo serieus die nerd moet niet meer aanschuiven wat een sukkel is dat .als hij daar zit kijken geen vi tot rene terug komt groetjes voor het verpesten van vi .er zullen kijker afhaken stelletjes ukkel om als vaste gas aan te nemen

Anoniem zei

Ik zie graag zulke gehandicapt als emile en iwan liever niet hebben totaal geen humor emilie probeert grappig te zijn geen mens die om hem lacht

Anoniem zei

Dit is geen goed idee. Wissel de twee stoelen af met de volgende personen: Jan Boskamp, Hans Kraay, Raoul Heertjem Koert Westerman en Jakhals Erik.

Die zijn allemaal uniek wat betekent dat we tot Rene's terugkeer in ieder geval elke keer een kleurrijke uitzending hebben. Hoewel uiteraard niemand Ren'e kan vervangen. Maar dit is beter dan elke aflevering een grijze muis + een gast.

Krayface zei

Doe mij Erik Dijkstra, Raoul Heertje, Marco v Basten,Hugo Borst, maar!

Damn zei

Die van Duren is net zo leuk als een soa... helemaal niks die vent.

Anoniem zei

pfff die vent is echt saai. Hij weet wel wat van voetbal, maar ik vind Koert Westerman veel leuker.

Anoniem zei

de ideale tafel is nu, genee, kraay jr, boskamp en derksen, denk ik.

Anoniem zei

Alle gasten van dit jaar zijn beter dan Iwan. Waarom doen ze niet gewoon twee gasten aan tafel die er ook al regelmatig zitten. En weet iemand waarom Erik Dijkstra nog niet is aangeschoven?

Anoniem zei

Goed nieuws! Vind het een sympathieke gast die Iwan, veel kennis, persoonlijkheid en komt relaxed over. Emile is ook altijd goed.
Westerman deed veel te overdreven, geforceerde grapjes die niet overkwamen, tenenkrommend om naar te kijken..

Eric zei

ERIK DIJKSTRA....als het mag van de VARA..

Iwan van Duren mag ik wel maar lijkt me beter als serieuze journalist 10 min. op een kruk dan anderhalf uur aan tafel.

Ander vrijdag Koert en maandag Erik :)
Maar vergelijk ze dan niet met Rene want dat is naar hun toe ook niet eerlijk.Van Rene is er maar 1.

PS: ik kan begrijpen dat sommigen/velen (?) Koert niet leuk/goed vinden.Ik vind het wel een goede "invaller" maar mss ben ik bevooroordeeld, ik volgde 'm al jaren bij de Betweters met Hugo Borst.Melige humor, flauwe en foute woordgrappen..de een houd ervan, de ander..

Anoniem zei

Gelukkig probeert Iwan niet van der Gijp na te apen. Een stevige persoonlijkheid die veel kennis heeft, prima aanvulling op het programma.

Anoniem zei

Snap die kritiek niet Iwan is gewoon zichzelf en doet geen gekke dingen. Probeert zich niet te bewijzen en heeft veel verstand van zaken. Voor humor had je beter koert westerman kunnen binnenhalen of raoul heertje. Maar Iwan heeft meer kennis

Anoniem zei

echt niet leuk meer, met die iwan bah

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link