25 augustus 2011


René van der Gijp wordt wekelijkse voetbalcolumnist bij Evers Staat Op

René van der Gijp wordt de nieuwe vaste voetbalcolumnist in het programma Evers Staat Op op Radio 538. Dat is vanmorgen bekendgemaakt. "Elke week deelt René in zijn column op Radio 538 het laatste voetbalnieuws en zijn belevenissen", zo is te lezen op de website van de zender.

In Evers Staat Op werd vanmorgen alvast met René van der Gijp gebeld (beluister het gesprek onderaan dit bericht), die op dat moment in de auto onderweg was naar het kantoor van Radio 538. Van der Gijp: "Contractje tekenen, dan ga ik vanmiddag een andere auto uitzoeken!"

Op welke dag Van der Gijp wekelijks te horen zal zijn (en of dit een standaard dag wordt), is niet helemaal duidelijk. In de uitzending sprak presentator Edwin Evers over "met enige regelmaat". Uiteraard kun je de gesprekjes steeds ook weer terugluisteren via SigaarSnor.blogspot.com.

Onlangs stopte Van der Gijp met zijn 'column' op Radio Veronica. Een woordvoerder van die zender liet toen weten: "Nadat hij zijn nieuwe contract bij RTL heeft getekend, mag hij helaas geen medewerking meer verlenen aan Radio Veronica."

Opvallend is dat Radio 538 op dit moment officieel nog onderdeel is van RTL, maar binnenkort weer volledig eigendom zal worden van John de Mol (die zijn belang in RTL moet afstoten omdat hij mede-eigenaar van SBS is geworden).

Het gesprek van vanmorgen in Evers Staat Op:
René van der Gijp en Edwin Evers (foto: Mobypicture / Radio 538)

Klik hier voor een overzicht van alle gesprekjes in Evers Staat Op.


1 opmerking:

Anoniem zei

Ze lachen erom maar volgens mij krijgt hij echt een zeeeeeeeeeer lucratief contract daar. Ik denk dat hij het anders niet zou doen:P

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link