05 april 2011


Voetbal International behaalt hoogste marktaandeel ooit

De uitzending van Voetbal International van gisteravond heeft het programma weer een nieuw record bezorgd. "Op de vijftigste verjaardag van René van der Gijp werd voor het eerst een marktaandeel in de doelgroep van mannenzender RTL7 (Mannen 20 - 49 jaar) bereikt van meer dan 20 procent: 20,3 procent", zo meldt RTL in een persbericht. Het vorige record bedroeg 19,5 procent.

In absolute aantallen was de uitzending van gisteravond met 786.000 kijkers de op één na best bekeken aflevering ooit. Het record staat op 804.000 kijkers, dat bereikt werd op 28 februari. De uitzending tijdens de verjaardag van Johan Derksen (31 januari) trok 704.000 mensen.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

VI staat nu structureel in de Dag-top25 van Stichting Kijkonderzoek. Geweldige prestatie! Toen het programma nog Voetbal Insite heette kwam het nauwelijks boven de 200.000 uit.

Peter zei

RTL wilde het programma zelfs helemaal schrappen op een gegeven moment. Inderdaad een hele knappe prestatie dus van de heren dat ze het programma hebben gebracht waar het nu staat! Ik denk ook dat er zelfs nog wel wat rek in zit.

Anoniem zei

Misschien snapte ik de grap niet.. maar waarom stond er bij Carlo en Irene 60 jaar?? Rene'tje is toch 50ste geworden.. sjongejonge

Anoniem zei

@Anoniem hierboven
Dat was een 'grap' denk ik van Carlo&Irene

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link