15 maart 2011


Uitzending Doordekken (13-03-2011)

Johan Derksen en Wilfred Genee zijn dit seizoen iedere zondag te zien met Doordekken op Eredivisie Live. In het programma bespreken ze de gespeelde wedstrijden en het laatste overige voetbalnieuws.

Bekijk hieronder de uitzending van 13 maart 2011:



(Bovenstaande embedded video is een test. Graag aan- of opmerkingen in de comments. Mocht de video niet werken, bekijk dan hier de uitzending op de site van Eredivisie Live.)

Klik hier voor een overzicht van alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Doordekken.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

De video werkt prima, maar heeft deels een overlapping met de bannertjes aan de rechterkant. Getest met Chrome 10.

Anoniem zei

Hier hetzelfde met Firefox 3.6.15. De video werkt maar is groter dan het textvak waardoor die overlapt met de banners, de video gaat wel over de banners heen in plaats van andersom.

Anoniem zei

Liever niet embedded. Zorgt voor significant langzamer laden van webpagina. Zelfde geldt voor embedded video's van Uitzendinggemist.

SigaarSnor zei

Dank voor de reacties!

De video is helaas niet minder breed te maken (het is een letterlijke weergave van de video op de site van Eredivisie Live, in een veredeld iframe). Op dit moment is er aan die overlap dus niets te doen. Op termijn zal ik de site wellicht verbreden, waardoor er meer ruimte komt voor de berichten en de video dus wel zou passen.

@Anoniem 16-03-11 16:50: Ik heb nu een zogenaamde 'jump break' toegevoegd, waardoor de video niet al direct op de hoofdpagina wordt ingeladen. Als mensen deze berichtenpagina openen, ga ik ervan uit dat ze ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de uitzending. Dan is die laadtijd mijns inziens niet zo erg. Die zou je anders op de site van Eredivisie Live zelf hebben.

Krayface zei

@ sigaar kan wel als het goed is doe edit post html edit krijg je zoiets.

iframe title="Link van de video" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe

Maak de with kleiner ff paar keer kijken wanneer die lekker in je scherm zit.

SigaarSnor zei

@Krayface: Het probleem is dat er dan een stuk van de video (aan de linker- en/of rechterkant) afgesneden moet worden, omdat de video op de pagina van Eredivisie Live nu eenmaal breder is dan die 468 pixels die ik hier kwijt kan.

krayface zei

Ow ok jammer :*

Welke link gebruik jij in je post?
deze?
http://www.eredivisie.nl/video/play/34774

SigaarSnor zei

Ja (of eigenlijk: http://www.eredivisie.nl/video/play/34774/DD_13-03:_topclubs_komen_ook_wel_eens_in_problemen.html, maar dat is precies dezelfde pagina).

Krayface zei

Ok
Is toch moeilijker dan dat ik had verwacht.
Dan moet je ze al op youtube zetten en dan die link op je blog sharen. Maar dat is veel werk elke keer. En ik denk dat E-Live de rechten wel weer claimt.

VIFan zei

Gewoon rechtsonder op volledig scherm klikken. Beter en groter beeld ;)

Anoniem zei

Werkt (zoals gewoonlijk) niet op Linux met Novell Moonlight plugin, omdat eredivisie live het nodig vind DRM over de video heen te gooien.

Onzin.
Dan maar even kijken in mijn Windows XP VM in virtualbox.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link