11 december 2010


Waarschijnlijk vaker extra uitzendingen Voetbal International

RTL is van plan om het experiment van vorige week, met op woensdag en donderdag twee extra uitzendingen van Voetbal International, een vervolg te gaan geven. De directie van de zender is zeer tevreden over de behaalde kijkcijfers.

De extra uitzending van woensdag, direct na de Europa League-wedstrijd Sampdoria - PSV, trok maar liefst 710.000 mensen (een nieuw kijkcijferrecord). Ook naar de extra uitzending op donderdag, die werd uitgezonden na FC Utrecht - Napoli, werd goed gekeken: 623.000 mensen.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze moeten oppassen dat ze niet te veel op tv komen. Het gaat nu lekker zo met twee uitzendingen per weer. Als die extra uitzendingen floppen zou dat niet goed zijn voor VI.

Anoniem zei

Klopt, maybe dat het er meer aan ligt, dat het op de andere dagen beter scoort.
Als ze het te vaak gaan doen kan het inderdaad juist achteruit gaan, het lijkt me verstandiger dat ze eerst de andere dagen uittesten. En op basis daarvan verder kyken.
Moet wel zeggen dat wanneer je Derksen op de voet hebt gevolgd destijds met VI Oranje, dat de humor wat is afgenomen, hoop dat hy weer snel eens weer in vorm komt. VI Oranje was de beste TV van dit jaar, heb me doodgelachen om Johan elke dag!!!!

Anoniem zei

VI vind ik het beste tv-programma dat er is. Ik kijk geeneens meer naar Studio Voetbal. Dat gaat alleen maar over ajax, psv, beetje Twente, beetje Feyenoord en dan weer terug naar ajax. Naast de maandag en de vrijdag is het volgens mij best mogelijk om europa leauge wedstrijden ernaast te doen. Dan is het in principe dus 2x per week en als er europa league is 4x.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link