06 december 2010


Tijl Beckand niet meer in Voetbal International

Tijl Beckand zal niet meer aanschuiven aan tafel bij Voetbal International. "Ik had te weinig voetbalkennis. Het is beter voor de kijkcijfers dat ik er niet meer zit", zo zegt hij vandaag in een interview met het gratis dagblad De Pers.

Nadat Beckand afgelopen zomer - tot tevredenheid van RTL - te zien was in VI Oranje, werd hij aan het begin van dit televisieseizoen aangetrokken als één van de vaste gasten van Voetbal International. Hij was er vervolgens enkele malen te zien, maar zijn optredens verliepen nogal stroef.

Johan Derksen beklaagde zich eerder in JENSEN! op Radio Veronica al over Beckand: "Bij een programma over het Nederlands Elftal dan praat je over het Nederlands Elftal, maar in het normale programma van ons dan praten we over de hele voetballerij en ook nog eens een keer internationaal. En als je er dan bij zit en je weet niet waar het over gaat... ja, dat is weleens vervelend bij live televisie."

De bedoeling was dat Beckand één keer per maand zou aanschuiven. Zijn laatste optreden was op 20 september. Zijn manager, Gijs van Dam, zei kort na die uitzending in Veronica Magazine: "Tijl zal zeker één keer in de maand blijven aanschuiven bij het programma. Zo is dat ook contractueel vastgelegd." Het afscheid blijkt nu dus echter toch definitief.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede zaak, het was gewoon niet leuk met hem. Goed dat hij het zelf ook inziet dat siert Tijl.

Anoniem zei

Jammer is dat tijl nergens echt goed in is..

Alexander zei

Mooi! Emile Schelvis en Jakhals Erik zijn een stuk betere gasten, en Jan Smit deed het ook erg leuk.

Anoniem zei

+ Wouter Bos en Johan Boskamp. VI komt dit seizoen ook zonder Tijl wel door.

Anoniem zei

johan boskamp is denk ik 1 van de beste:)

Anoniem zei

Prima zaak, ik vond het ook geen succes. Ik hoop dat Wouter Bos vaker aanschuift, die heeft er echt kijk op en het klikt ook goed.

Koen zei

Betalende gast van Sport1, Emile Schelvis, mogen ze van mij ook thuis laten. Had ik al gezeged dat hij van Sport1 is? Sport 1 dus.

Anoniem zei

Alexander, jij bent of een vrouw of homo? Wie wil er nou naar Jan Smit kijken in een voetbalprogramma? En die jakhals... In een voetbalprogramma horen mensen uit de voetbalwereld thuis!

Anoniem zei

Haha.. waarschijnlijk ben jij een vrouw of een homo. Jan Smit is iemand uit de voetbalwereld..Het is namelijk de voorzitter van Heracles Almelo.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link