17 december 2010


Uitzending Voetbal International (vr 17-12-2010)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 17 december 2010. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Emile Schelvis.

Problemen door het winterweer
De uitzending is overigens absoluut het terugkijken waard. Door het winterse weer kon Wilfred Genee de studio in Hilversum niet op tijd bereiken. Het programma werd daarom geopend door Johan Derksen. Gast Emile Schelvis nam het daarna van Derksen over en speelde zo'n tien minuten voor gastpresentator. Wilfred Genee was intussen in Amsterdam aangekomen en presenteerde vervolgens via een live videoverbinding verder vanuit de Eredivisie Live-studio's aldaar.

Ook Danny Vera, René van der Gijp en het publiek hadden de nodige problemen om de studio te bereiken. Slechts een klein deel van het publiek lukte het om aanwezig te zijn, Danny Vera en zijn band wisten de studio helemaal niet meer te bereiken en René van der Gijp kwam pas na enige tijd (zoals we René kennen: op zijn dooie gemak) de studio binnengewandeld.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


3 opmerkingen:

Bart zei

Dit kan ook echt alleen bij Voetbal International. Wat een heldenprogramma _O_

Anoniem zei

Echt een topshow! Hilarisch begin: Wilfred gestrand in een metro en René door weilanden rijdend, "Je hebt een Jeep of niet...kan mij het verrotten!".
De volgende stap is alleen Johan in een studio, zou 'm ook nog lukken. Echt helden idd.

noname zei

Geweldige show! Hahah Johan Derksen presenteren..dat wordt nog wat! En op het laatst..tv uitzetten hahahah!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link