14 december 2010


Uitzending Voetbal International (ma 13-12-2010)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 13 december 2010. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Jan Everse, Mattijs Manders, Iwan van Duren en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


6 opmerkingen:

Thijs zei

Weer bedankt voor de MP4 link :D

Ronny zei

een tip voor de mensen van VI: als jullie weer een keer na een stadion gaan en de trainer uitnodigen, zorg dan wel even dat de trainer succes bij de club heeft. want deze uitzendingen was er een om heel snel te vergeten, die everse heb volgens mij 2 uur lopen zweten daar, en dat hielp niet echt voor de tafelzweer.

John zei

@Ronny: Ik denk niet dat ze het veel vaker in een stadion doen. Bij Sparta was denk ik vooral vanwege de hoofdsponsor van Sparta, Graydon, aangezien de directeur van die toko sowieso al elke maandag te gast is.

noname zei

Vorige keer hadden ze uitzending vanuit het NEC-stadion. Dus ik denk dat ze dit 1x per jaar doen ofzo.

Anoniem zei

Inderdaad, vooral in de tweede helft van het programma heerste er echt een lamme sfeer; kon geen lach meer vanaf bij het publiek.

pieter1970 zei

Die fohn weer met zijn bitterballengrap.daar wordt je ook niet vrolijk van.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link