05 juli 2010


Mogelijk dagelijkse show met Derksen, Genee en Van der Gijp

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn wellicht ook na het WK samen in een dagelijkse talkshow te zien. Dat vertelde Johan Derksen vanmiddag in het NCRV-programma Lunch! op Radio 1.

Door het succes van VI Oranje denkt de leiding van RTL na over een vervolg. Deze talkshow zou niet alleen over voetbal moeten gaan, maar breder worden getrokken. Morgen heeft Johan Derksen samen met Wilfred Genee een gesprek met de RTL-leiding.

Het is overigens nog maar de vraag of een dagelijkse show voor Derksen wel mogelijk is. "Het is een belasting die erg zwaar is", aldus Derksen in Lunch! "Én een blad runnen én dagelijks op televisie, dat is dodelijk."

Bert van der Veer, oud-programmaleider van RTL en regisseur van Barend & Van Dorp en tegenwoordig Pauw & Witteman, vindt dat RTL7 het trio Genee, Derksen en Van der Gijp ogenblikkelijk moet vastleggen. Op Twitter is hij een petitie gestart.

Van der Veer in Lunch!: "Ze voldoen aan alle voorwaarden voor een latenight talkshow. Ze zijn prikkelend, ze hebben overal een mening over en, niet te vergeten, de mannen zijn buitengewoon grappig." Van der Veer vertrouwt erop dat Genee, Derksen en Van der Gijp ook over andere dan voetbalonderwerpen een goede talkshow kunnen maken.

Luister hier naar het gesprek met Johan Derksen en Bert van der Veer in Lunch!.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop het zo! xD

Anoniem zei

Het klinkt leuk, maar ik ben bang dat het op een gegeven moment erg repetitief wordt. Dat merk je nu soms al, naar mijn mening.

Ronny zei

maar als dit door Zou gaan, dan is het ook klaar met de normale VI op de maandag en vrijdag? en speelt hans kraay dan nog een rol.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link