10 juli 2010


René van der Gijp wil geen bondscoach worden

De actie om René van der Gijp na dit WK als nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal aan het roer te krijgen, is stopgezet. Van der Gijp liet vanmorgen in De Telegraaf weten geen bondscoach te willen worden. "Ik trainer? Ik moet er niet aan denken. Daar ben ik toch veel te lui voor, joh", tekende de krant op uit de mond van Van der Gijp.

In totaal hadden al 72.274 mensen op de website renevandergijp.com aangegeven Van der Gijp graag als bondscoach te zien. In VI Oranje zei Van der Gijp eerder er bij 500.000 symphatisanten voor te willen gaan, maar daar komt hij nu dus op terug.

De bedenkers van de actie hebben hun doel nu bijgesteld. Mario Been is door hen naar voren geschoven als nieuwe bondscoach, waarbij Van der Gijp dan als adviseur zijn voetbalkennis kan overdragen. Stemmen op Mario Been als bondscoach kan via mariobeen.net.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Onzin, mensen uit 010 aan het roer bij het Ned Elftal is funest voor ons voetbal!

Anoniem zei

Enige zelfkennis heeft hij dus wel.

Eric zei

Jammer!

Anoniem zei

En als Been ook afhaakt wordt het vervolgens Dolf Jansen, Gerard Jolink, Wilfred Genée of Johan Derksen himself? Kom op mensen, hoe serieus wil je nog genomen worden met deze actie?

Ik heb van der Gijp nooit serieus genomen over dit onderwerp, dus moet je nu je doel niet bijstellen naar Been als blijkt dat Gijp iedereen klaarblijkelijk heeft gepiepelt met zijn opmerking over 500K stemmen om bondscoach te worden.... al was het maar omdat hij niet eens een trainersdiploma op zak heeft.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link