29 juni 2010


Ruzie Hans van Breukelen en Johan Derksen (VI Oranje)

Fragment uit VI Oranje. Hans van Breukelen gaat flink in tegen Johan Derksen, die vindt dat keepers geen goede trainers kunnen zijn. Een venijnige discussie volgt. In de avonduitzending botsen de twee opnieuw.

7 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo,


Ruzie, ruzie was het nou ook weer niet. Een ouderwetse vereffening uit de jaren '90 die moest worden recht gezet. Althans dat vond Hans van Breukelen. Het bleek om een enquête te gaan die Johan in het verleden had afgenomen tijdens zijn loopbaan. Allebei een beetje te ver gegaan omdat zo'n discussie niet op tv behoort maar in het café tussen beiden heren.

Groeten uit Eindhoven maar kies geen kant tussen beiden heren al kom ik uit Eindhoven.

Anoniem zei

Menzo de betere keeper? Waanzin is Derksen dus ook niet vreemd. Niet vaak zo'n wisselvallige keeper als Menzo gezien, soms geniaal, meestal zeer middelmatig. Zelfs die van Duynhoven van Helmond sport was beter dan Menzo in die tijd (over een heel seizoen gezien)!

Anoniem zei

Het argument dat Derksen geeft op 1:15 is een non-argument. Denkt iemand dat van Marwijk Robben passeerbewegingen kan leren of dat van Gaal dat kan bij Ribery? Dat is tegenwoordig niet meer de taak van een voetbaltrainer.

Oss zei

wa is onze hansje toch een sulleke haha

Anoniem zei

Van Breukelen zijn bezetenheid heeft hem doen stijgen en doen vallen. Het neigt naar een psychische afwijking. Als je er 20 jaar mee hebt gezeten klopt er iets niet.

Anoniem zei

hans je bent een held...je draafde op een gegeven moment wel door, maar goed. ik ben het in grote lijnen eens met hans.

Anoniem zei

Hans had iets eerder op moeten houden. HIj is wel een gevoelsmens maar hij had zijn punt al gemaakt. Derksen zit ook vaak naast de pot te piesen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link