20 mei 2010


Johan Derksen over mogelijke aanslag op Nederlands Elftal (Knevel & Van den Brink)

Johan Derksen was gisteren te gast in Knevel & Van den Brink, waar hij commentaar gaf op de vermeende aanslag die Al Qaida op het Nederlands Elftal of de Nederlandse supporters zou hebben willen plegen tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika volgende maand. Volgens Derksen is het WK een ideaal platform voor het plegen van een dergelijke aanslag en was al langer bekend dat Zuid-Afrika niet veilig is.

Daarnaast bemoeide Derksen zich, zoals we van van hem gewend zijn, ook met de overige gesprekken aan tafel. Hij ging in discussie met Hero Brinkman over de PVV en Geert Wilders, verweet SGP'er Bas van der Vlies dat hij "29 jaar een sekte geregeerd heeft met Middeleeuwse ideeën over de rol van de vrouw" (zie YouTube-video onderaan dit bericht) en hij had ook nog wat te zeggen over de tatoeëerder van 'sterenmeisje' Kimberley Vlaeminck.

Ook Wilfred Genee was nog even kort in het programma te zien. Hij vulde Kieskompas.nl in om zijn politieke voorkeur te testen. Vooraf dacht hij dat D66 of VVD het beste zou aansluiten bij zijn ideeën, maar het werd... de ChristenUnie.

De gehele uitzending van Knevel & Van den Brink is hieronder (Silverlight) of hier (Windows Media Player) te bekijken.


Het gesprek met Johan Derksen:

Het item met Wilfred Genee:

Johan Derksen vs. Bas van der Vlies:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link