28 oktober 2017

Uitblinker Higuaín schiet Juventus langs AC Milan

Juventus heeft in de Serie A met 0-2 gewonnen bij AC Milan. Juventus was het gehele duel de betere ploeg en de Argentijn Higuaín kreeg San Siro met twee doelpunten stil.

De Argentijn opende na 23 minuten de score met een venijnig schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Higuaín was na een uur opnieuw trefzeker; na een lange dribbel van Asamoah en een listig overstapje van Dybala schoot hij weer vanaf zestien meter hard raak.

Juventus kwam zelden in de problemen. De thuisploeg liep vooral achter de bal aan en was maar een keer dicht bij een doelpunt; op slag van rust trof Kalinic de lat. Napoli en Inter, de nummers een en twee, spelen respectievelijk zondag (Sassuolo) en maandag (Hellas Verona).