14 oktober 2017

Rode kaart Ryan Babel nekt Besiktas tegen hekkensluiter

Gençlerbirligi, hekkensluiter in de Turkse competitie, heeft verrassend met 2-1 gewonnen van nummer twee Besiktas. Ryan Babel viel na rust in bij Besiktas en kon na drie minuten alweer vertrekken.

Muriqi opende de score na een kwartier en 1-0 was ook de ruststand. Babel kwam direct na rust het veld in voor de in de basis gestarte Lens. Een te hoog geheven been van Babel belandde op het hoofd van een Genclerbirligi-speler en dat leverde hem prompt rood op.

Landskampioen Besiktas kwam na de 2-0 van Scekic nog wel terug na een benutte penalty van Tosun, maar daar bleef het bij. Koploper Galatasaray heeft 5 puntenmeer en bovendien een wedstrijd tegoed.

- Spelersvrouwen op Instagram: Alena Seredova (Gianluigi Buffon)
- Wilfred Genee en René van der Gijp: ''Prijs gewonnen door ons hondstrouw publiek!''