28 mei 2017


''Kabouterkeeper'' Kostas Lamprou trekt zich niks aan van Voetbal Inside

Doelman Kostas Lamprou wordt vaak belachelijk gemaakt door de mannen aan tafel bij Voetbal Inside. Doordat hij niet al te groot is, wordt hij vaak door de heren aan tafel weggezet als 'Kabouterkeeper' of 'IJshockeydoelman'. Maar wat vindt Kostas Lamprou hier zelf eigenlijk van?

Vaak is Kostas Lamprou is regelmatig de pispaal van Johan Derksen en René van der Gijp. Johan Derksen vindt hem vanwege zijn lengte (1.78 meter) niet geschikt voor het topvoetbal. En René van der Gijp kreeg de lachers op zijn hand toen hij Kostas Lamprou een 'IJshockeydoelman' noemde. ''Dan kan hij tenminste wel bij de lat'', aldus René van der Gijp die ook nog eens bijval kreeg van een schaterlachende Johan Boskamp. Opvallend genoeg kon Kostas Lamprou deze opmerking waarderen. ''Ik moest er zelf ook om lachen, het was een grap die in de voetbalhumor past. René van der Gijp weet zelf ook de hardheid van de jongens onder elkaar in de kleedkamer.''

Maar om Johan Derksen kan de Griekse doelman af en toe weleens boos worden. ''Maar dan kan ik er even later alweer om lachen. Ik ga ervan uit dat Johan Derksen het allemaal niet persoonlijk meent. Dat doet-ie niet alleen bij mij, maar ook bij veel, veel anderen. Het is gewoon zijn manier van doen!''.

Toch wil Kostas Lamprou Johan Derksen nog eens benadrukken dat lengte niets te maken heeft met het feit of een doelman de absolute top kan halen. ''Victor Valdes, Iker Casillas, Fabien Barthez en René Higuita. Allemaal relatief kleine doelmannen, waarbij hun lengte nooit ter sprake kwam!'', aldus een gedreven Kostas Lamprou.

Kostas Lamprou kijkt zelf bijna nooit naar Voetbal Inside. ''Als ze het weer eens over mij hebben, appen vrienden me meestal. Ik kijk er dan even vlug naar, en dan zapp ik weer snel terug naar de Griekse televisie!''


17 opmerkingen:

Anoniem zei

@olivier

Waar is de pagina van de compilatie januari tm mei 2017 gebleven?

Anoniem zei

Wow, echt alle compilaties zijn weg... ....

Anoniem zei

Er zal wel commentaar zijn geweest van die kutten van RTL Nederland

Anoniem zei

Hopelijk komt er een reactie Oliver van je, met betrekking tot het verdwijnen/opheffen van je account & dus ook het verdwijnen van de laatste compilatie van.

Zou fijn zijn & duidelijk als je zou reageren!!!

Anoniem zei

Wie een beetje logisch gaat nadenken, weet gewoon al dat de gifslangen van RTL hierachter zitten. Denk maar na:

- Eerst worden alle fragmenten van Youtube gehaald door RTL, zodat iedereen alleen nog terecht kan bij het Youtubekanaal van Voetbal Inside. Het nadeel daarvan nu is, dat RTL te schijterig is om de echt goede fragmenten (Sylvana aapje, Darters syndroom van Down, Anelka is mijnwerker) up te loaden.

- De MP4 link wordt hier niet meer in de uitzendingpost neergezet. Er wordt vermeldt dat 'dit in overleg met RTL' is besloten. Deze zin zegt voor mij al genoeg. RTL en SigaarSnor hebben dus met elkaar gesproken. MP4 link mag niet meer, ik denk dat de volgende stap het verwijderen van de geweldige compilaties zijn van Oliver.

-Oliver zou zijn compilaties echt niet zelf gaan verwijderen. Denk dat RTL bij DailyMotion een verzoek heeft ingediend om de compilaties van Oliver te verwijderen.

- Ik hoop echt dat Oliver nog wilt reageren op het verdwijnen van al zijn compilaties. Ik denk ook echt dat hij behoorlijk pissig is, als RTL de compilaties heeft laten verwijderen. Hoeveel tijd zou hij er niet in hebben gestopt? De compilaties waren er al vanaf VI Oranje 2010, dus al zeven jaar compilaties in een klap verdwenen.

RTL Schaam je kapot!!!!

Maar kennelijk vindt Voetbal Inside het belangrijker om schijtlollige filmpjes op Social Media te plaatsen en laatst nog een oproepje doen om Shane Kluivert aan de 100k volgers op Instagram te krijgen... ...

Anoniem zei

RTL, schaam je!!!!

De mensen die vroeger Voetbal International zo populait hebben gemaakt, maken jullie nu kapot!!

Anoniem zei

Valt me tegen dat er nog geen verklaring is gegeven vanuit Sigaarsnor/Oliver, met betrekking tot het verdwijnen van de compilaties.

Anoniem zei

Misschien wordt het maar tijd voor een nieuwe, sigaarsnor site......

Anoniem zei

Het schijnt dat Oliver is vakantie is en vandaar nog niet heeft gereageerd.

Maar we kunnen er toch vanuit gaan dat RTL de compilaties heeft laten verwijderen? Oliver zou echt zijn compilaties niet zomaar verwijderen, zit volgens mij heel veel werk in!

Anoniem zei

Maar deze site werd toch in eerste instantie toch ook door Ferry gemaakt?. Waar is die dan gebleven?

Anyway, ik heb beide compilaties in ieder geval nog op mijn pc staan, en de rest (paar jaargangen VI + paar series VI Oranje op dvd, per uitzending 1 dvd).

Dus ik kan er van blijven genieten, ook in bv maanden als VI niet op de buis is, en ik toch wel van de heren wil genieten.

Zal uitkomen rond minimaal 300 zoveel dvds.

Maar wellicht zijn de uitzendingen nog altijd via een andere manier te bekijken door jullie?.

RTL Gifslang zei

Compilatie 2017 voorjaar (deel 1&2) is hier te downloaden:

https://drive.google.com/drive/folders/0B_fZjN5ZgqOCQ2cwUGpVRHRxVGs

Anoniem zei

Jammer dat er geen uitleg is gekomen over het ineens verdwijnen van alle compilaties.

Anoniem zei

@anoniem 04-06-17 21:51
Dat kun je toch zelf al invullen. SigaarSnor wordt gewoon vermoord door RTL. Eerst de MP4 linkjes verbieden, dan de compilaties weg ... .. ...

Verwacht nog wel een reactie hoor van SigaarSnor!

Anoniem zei

doordekken compilatie
\
http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a2m/progressive/components/videorecorder/34/343224/379244/24d06885-ab17-27fd-8f2d-0fa25d571583.ssm/24d06885-ab17-27fd-8f2d-0fa25d571583.mp4

Anoniem zei

Waar blijft de uitleg van Oliver???

Gemistdownloader zei

Zelf het MP4 linkje van bijvoorbeeld Voetbal Inside achterhalen? Het is allemaal vrij eenvoudig.

1) Ga naar: https://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/

2) Download de GemistDownloader!


3) In het hoofdscherm van GemistDownloader kun je aangeven van welke website je een uitzending wilt downloaden. Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL- en SBS-zenders, kun je uitzendingen downloaden. Ook de grote Vlaamse zenders worden ondersteund.

4) Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven. De URL is de link naar de uitzending die je wil downloaden.

Voorbeeld: om een uitzending van 2Doc te downloaden, ga je eerst naar NPO.nl. Binnen deze website zoek je naar de uitzending die je wil downloaden; bijvoorbeeld de 2Doc-uitzending 'Twin Sisters'. De URL die in je adresbalk staat - in ons geval https://www.npo.nl/2doc/15-03-2017/VPWON_1273564, vul je in bij GemistDownloader.

5) Als GemistDownloader een uitzending heeft gevonden op de pagina die je hebt opgegeven, zul je informatie over de uitzending in je scherm krijgen. Je kunt nu kiezen waar je de video op wil slaan. Door vervolgens op Start downloaden te kiezen, zal de uitzending worden opgeslagen naar de door jou opgegeven locatie. Zo simpel is het!

Anoniem zei

Jammer dat er geen reactie vanuit Oliver komt, over het verdwijnen van de site & compilaties. Een korte verklaring zou erg fijn zijn.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link