22 mei 2017


Jack van Gelder: ''Wilfred Genee is op dit moment de beste sportpresentator van Nederland''

Jack van Gelder vindt op dit moment Voetbal Inside presentator Wilfred Genee samen met Fox Sports presentator Jan-Joost van Gangelen de beste sportpresentatoren van Nederland. Dat vertelt Jack van Gelder in het AD.


''Wilfred Genee en Jan-Joost van Gangelen springen er op dit moment uit op voetbalgebied. Met hen voel ik me als presentator het meest verwant.'', aldus Jack van Gelder.

Jack van Gelder heeft ook geen hekel aan Wilfred Genee, zoals laatst genoemde vaak beweerd. ''Wilfred denkt soms dat ik hem niet mag – daar heeft hij gelijk in als hij de Wilfred is die mensen uitlokt om anderen neer te sabelen – maar tijdens de persconferentie met Van Breukelen was hij subliem. Ook tijdens de halve finale van Ajax in Lyon, met Frank de Boer en Aad de Mos: steengoed.''

Volgens Jack van Gelder behoren de sportpresentatoren van de NOS niet meer bij de top van Nederland. ''Bij de NOS is niets veranderd. Het is wat het is. Met het vertrek van Kees Jansma en later van Mart Smeets en van mij zijn er – zonder onszelf op te pijpen – drie characters verdwenen.''


3 opmerkingen:

Anoniem zei

@Oliver:

Komen er straks ook weer mooie compilaties?

En dan heb ik nog een vraag: Is er een mailadres waarop we je kunnen bereiken als we een vraag hebben??

Oliver zei

Ja, de compilaties komen waarschijnlijk dit weekend al online.

Voor vragen kun je het beste in de comments terecht.. ...

Anoniem zei

Tsjah, er zijn er ook maar vijf of zes. Wat die volgeschnabbelde Van Gelder er van vindt boeit natuurlijk ook weinig verder.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link