19 mei 2017


Extra afleveringen Voetbal Inside vanwege Europa League succes Ajax!

Wie dacht dat de mannen van Voetbal Inside klaar waren met dit seizoen en heerlijk op vakantie konden hebben het mis. Vanwege het succes van Ajax in de Europa League komt Voetbal Inside nog met extra afleveringen!

Vanavond (19 mei 2017) is om 20.30 uur een extra aflevering van ‘Voetbal Inside’, met als gast oud-Ajaxcoach Aad de Mos. Ook maandagavond 22 mei is er een extra ‘Voetbal Inside’, dan schuift Telesport-journalist Valentijn Driessen aan bij de mannen.

Slagen de Amsterdammers erin de finale te winnen, staat er voor donderdagavond 20.30 uur opnieuw een extra uitzending van ‘Voetbal Inside’ op de planning. Hierin zal uitgebreid worden teruggeblikt op de historische overwinning, de huldiging en de reacties uit het hele land.


2 opmerkingen:

soccertipster zei

Amazing blog you have! Get best online soccer betting experience with Champion League Fixtures and Predictions.The most amazing things about this soccer tipster site and it offers 50% sign up bonus to its player. For best winning tips visit verified soccer tips today. Try Your betting luck today!

verifiedsoccertips usa zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link