31 augustus 2015


Jack van Gelder: ''Voetbal Inside is te plat en ordinair''

Jack van Gelder vond het niet leuk als hij belachelijk werd gemaakt in Voetbal Inside (voorheen Voetbal International). Dat vertelt de naar Sport1 vertrekkende presentator in het AD.

''Ik vond het niet leuk als men mij weer eens belachelijk maakte. Er wordt bij VI teveel op de man gespeeld en het werd te plat en ordinair. Laatst ging het nog over 'de gebreide kut' van Goedele Liekens.

''Wilfred Genee heeft tot tien keer toe hardop zitten lachen om mij in 'The Passion', en dat stoort mij. Maar als er inhoudelijk kritiek is op Studio Voetbal, of op mij als presentator, dan luister ik!'', aldus Jack van Gelder in het AD.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee Wesley Sneijder op schoot tijdens een wk uitzending dat is niet plat en ordinair!

Anoniem zei

Of niet meer bijkomen van het lachen omdat Youri Mulder zn bureaustoel niet omhoog kan, tjonge wat een lol

Anoniem zei

Ja, jongens, zeg het maar.

Anoniem zei

Jack van gelder is op zn pikkie getrapt omdat die wel eens ter sprake komt bij VI... Daarbij word dan meestal de gek met hem aangestoken dus hij staat daar blijkbaar niet boven door er op deze manier op te reageren

Anoniem zei

Jack is jaloers dat er bij hem aan tafel nooit zo'n leuk gemoedelijk sfeertje hangt als in VI. Lachen lijkt in SV wel verboden.

Anoniem zei

Gijp heeft natuurlijk ook geen verstand van voetbal en moet het van zijn grappen en aanstekelijk lach hebben.

Maar studio voetbal heeft Jan Mulder en die is geen steek beter.Geen verstand van voetbal en geen grappen.

Dan is het toch makkelijk kiezen.

Anoniem zei

Groot gelijk van Van Gelder.

Voetbal International is een ordinair kutprogramma

Harry de Havenslaaf zei

De koosjere besneden salamiworst van Opperrabijn Cheque van Geld ging wel pardoes rechtop staan toen dat kaboutertje op zijn schoot ging zitten. Ik zeg maar.

David zei

VI is ook gewoon te plat en te ordinair. Alleen is de laatste die dat mag zeggen Cheque van Gelder / Shrek van Gulden. Het zal naast je wonen, op het kamp!

Remco zei

Hij heeft toch ook gewoon gelijk, het is plat en ordinair. Dat ik hier reacties zie van mensen die hem dan weer Cheque van Gelder / Shrek van Gulden gaan noemen is ook weinig origineel. Verdiep je even in de zaken voor je zoiets zegt ofzo?

Dat Studio Voetbal ook gewoon een gaar programma is geworden dankzij bijvoorbeeld Jan Mulder (als iedereen A zegt, dan zeg ik B, en vice versa, want dan kan ik lekker discussiëren), en een Waterneus, staat buiten kijf.

Dat betekent echter niet dat het normaal is om maar iedereen af te zeiken. Wilfred Genee is nog altijd niet in staat om Rosenberg en Rosenborg uit elkaar te houden, en zegt nogal altijd dat iemand "tegen" iemand wint. Als er overigens iemand voor het geld ging Harry en David, was hij het wel. Daarnaast heeft hij echt geen enkel verstand van voetbal ook. Van der Gijp zit ook alleen maar te hinniken en als een kip zonder kop onzin uit te kramen, die man kun je toch niet serieus nemen... En vooral Derksen weet het zo ongelooflijk ordinair en platvloers te maken, en zit hier juist anderen van te betichten.

Het ironische van alles is dat uitgerekend Hans Kraaij jr. de eerste aflevering (het kleine stukje dat ik heb gekeken), verstandige dingen zei en niet mee ging in het stoken van Genee en Derksen.

Toen ik er vorige week langs zapte ging het over Dafne Schippers en de hockeyvrouwen... Lekker voetbalprogramma :S

Anoniem zei

Dus Remco komt puur alleen op deze fansite van VI en al het gerelateerde om even zijn nietszeggende mening te typen om daarna gauw weer andere fora in te duiken om de rest van zijn azijn te pissen. Bedankt man. Kneus.

Anoniem zei

SV is inhoudelijk een beter voetbal programma, VI is qua voetbal een kut prgramma (behalve hansie hansie, die heeft erg echt kijk op!)
#lekkerinjekutblaffen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link