12 mei 2015


Michel van Egmond en Jan Hillenius over het boek 'Topshow' (De Wereld Draait Door)

Michel van Egmond en Jan Hillenius waren vandaag (12 mei 2015) te gast in De Wereld Draait Door, waar ze kwamen vertellen over het boek 'Topshow'. Dat boek geeft een kijkje achter de schermen bij Voetbal International.

Bekijk hier het gesprek met Michel van Egmond en Jan Hillenius in De Wereld Draait Door.

Klik hier voor meer uitzendingen van De Wereld Draait Door.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze toonden in DWDD enkele fragmenten van de VI Oranje waarin alles fout is gelopen. Nochtans zeiden Derksen, Gijp, Kieft, etc. toen enkel zinnige dingen. Heel Nederland werd oranje en deed gek, terwijl zij nuchter bleven. Jammer dat er daarom kritiek op het programma kwam, de sfeer verzuurde en er uiteindelijk zelfs ruzies aan te pas kwamen. Ze weigerden om zich aan te sluiten bij de populaire mening en daarom blijf ik VI het beste voetbalprogramma vinden. Veel beter dan bijvoorbeeld Studio Voetbal, waarin iedereen zijn eigen achterban komt verdedigen en voortdurend open deuren intrapt. En de kritiek dat Gijp soms een schreeuwerige gek is... Tja, Jan Mulder is dat al veel langer. Alles wat hij doet of zegt, is een minstens even grote act. Alleen is zijn act niet half zo vermakelijk als die van Gijp.

Anoniem zei

Vi is sinds 2010 gewoon een kutprogramma met verzuurde mislukte ex voetballers die zichzelf gigantisch overschatten denkend dat ze mr bigstar zijn. Iedere week komen ze met precies dezelfde domme cliche en slaapverwekkende anecdotes over infantile randzaken.

De enige reden dat er nog mensen kijken is omdat half Nederland onder de Tokkie grens zit qua IQ en je deze groep kwijlende imbicielen werkelijk alles kan voorschotelen. Bewijs genoeg aan de gemiddelde reacties of dit blog.

Anoniem zei

Je haat het programma al sinds 2010 en toch zit je in 2015 nog steeds op een blog om over datzelfde programma te kankeren? Hahaha, en dan noem je anderen een imbeciel.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link