15 mei 2015


Uitzending Voetbal International (vr 15-05-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 15 mei 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Valentijn Driessen, Jan Dirk Stouten en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Weg met die saaie slome slaapverwekkende Valentijn Driessen.

Anoniem zei

Ja dat kannie he, contractje met telegraaf gesloten zodat Johan Derk$$en zijn vierde buitenhuisje kan kopen.

Die zit daar tot het einde der tijden ahahaha

Anoniem zei

Valentijn is de vervanger van Emile Schelvis, die niet meer komt sinds Gijpie hem belachelijk heeft gemaakt met zijn zaalvoetbal.

Anoniem zei

Schelvis heeft zichzelf belachelijk gemaakt...week-in-week-uit...
Om daar Gijp de schuld van te geven is niet erg snugger

Anoniem zei

Wat een onzin, ga lekker een ballon opblazen, een grapje waar Emile ook zelf om kan lachen, natuurlijk.. hij is gewoon saai, maar Driessen ook.. misschien heeft ie het te druk.. who cares

Anoniem zei

Dat filmpje van schelvis zag er ook enorm debiel uit dat was gewoon terechtom uit te zenden wat een enorme kluns, als die daar niet tegen kan had die uberhaupt nooit aan tafel hebben gemoeten en is het goed dat die weg is nu.

Anoniem zei

Wat is die Valentijn toch vreselijk om naar te kijken, geen 1 kijker die hem serieus neemt en toch met zn telegraaf hoofd blijven zitten

Anoniem zei

16-05-15 08:53
Jezus jij bent dom

Anoniem zei

Ze zitten vaak te zeiken op Jan van Halst en Arno Vermeulen. Maar Valentijn Driessen is veel irritanter

Anoniem zei

Schelvis heeft meer kennis van het voetbal dan Derksen en Gijp bij elkaar, met name van de wat kleinere teams en niet alleen de grootste tien clubs van Europa. En kom niet met onzin dat hij nooit prof is geweest, dat is totaal niet nodig voor een voetbalpraatprogramma.
Derksen lult meestal maar wat, zelfs als hij weet dat het niet klopt en doet alleen maar zijn 'trucje': andere mensen afzeiken.
Dan heb je Gijp.. Die zou wat minder middeltjes moeten nemen en vooral wat minder om zichzelf lachen. Het lijkt soms wel alsof hij denkt dat 'ie in zijn eentje die anderhalf uur moet vol krijgen.

Anoniem zei

Ben het met velen eens hierboven. Geen Driessen en Schelvis meer ajb. Tijd voor andere personen en de kijkcijfers zijn ook aan het dalen. Noemen jullie eens een naam, buiten kieft, kraay en boskamp, wie jullie graag om de 3 weken aan tafel willen zien

Anoniem zei

Jaar of 5 geleden was er iedere vrijdag een andere gast, dat was nog leuk, bracht leven in de brouwerij.

Anoniem zei

Ik hoef niet iedere vrijdag een nieuwe gast, dan krijg je vaak van die cabaretiers en andere homo's. Maar Hugo Borst erbij zou ultiem zijn.

Anoniem zei

hugo borst ??? asjeblieft niet zeg. Dan wordt het van hetzelfde nivo als de wereld draait door. 1 zo;n ziek programma op de nl tv lijkt mij meer dan genoeg

jos zei

Hoe download ik een hele aflevering op mijn apparaat zodat ik hem niet via wifi hoef te bekijken?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link