26 augustus 2014


Dries Roelvink woedend op Sierd de Vos

Dries Roelvink overweegt juridische stappen te ondernemen tegen voetbalcommentator Sierd de Vos. Die dwaalde tijdens het verslag van FC Barcelona - Elche af door zijn mening te geven over de in opspraak geraakte zoon van de volkszanger, Dave Roelvink.

De advocaat van Roelvink onderzoekt of het mogelijk is om De Vos of zender Sport 1 voor de rechter te slepen.

Terwijl Lionel Messi net had gescoord voor Barcelona, begon 'El Sierd' plots over de 'pijpzomer' van Dave Roelvink. ''Als je vader al zo'n loser is, dan ben je dat zelf meestal ook'', oordeelde de voetbalverslaggever.

Die uitspraken schoten bij Dries Roelvink in het verkeerde keelgat. ''Sierd de Vos rook gewoon bloed. Wij hebben zeven dagen lang de voorpagina's gehaald. Nu is het eindelijk een beetje rustig en dan komt Sierd met zo'n opmerking. Dat is gewoon makkelijk scoren'', zegt de zanger tegen WTF.nl. Hij wil zijn zoon er niet mee confronteren. ''Als die jongen dit er ook nog bij moet hebben, dat wordt wel een beetje veel.'' Via Twitter sprak Roelvink dreigend: ''Sierd de Vos ik hoop dat je binnenkort weer eens hier in P.C. gezellig gaat winkelen.''11 opmerkingen:

Werner zei

Ik moet zeggen dat ik Sierd heel vaak wel leuk vind maar hier sloeg hij de plank volledig mis, beneden alle peil!

Anoniem zei

Ach hierboven zeurt. Hij geeft al veel vaker af en toe zijn mening over alles en iedereen. Hier is niks aan de hand Roelvink moet niet zeuren.

Anoniem zei

Roelvink's zijn gewoon Tokkies.

Hoop dat ze allebei ebola krijgen.

Anoniem zei

Ik wens Dries veel succes met zijn juridische stappen.

Anoniem zei

Koek Koek !!! Pijpen met Roelvink !!! Koek Koek !!!

Anoniem zei

Niet echt relevant tijdens zo'n wedstrijd, maar hij mag gewoon zeggen wat hij van die Roelvinkjes vindt. Dries kan maar beter de reacties op internet niet lezen als hij al zo'n moeite heeft met de opmerking van Sierd. Hoewel z'n advocaat dan wel overuren maakt als hij tegen iedereen die iets onfatsoenlijks zegt met juridische stappen gaat bedreigen. Kassa voor mr Hellingman met z'n saaie VVD-kop!

Anoniem zei

Sierd moet gewoon een szijn muil houden. Heeft het een beetje te hoog in zijn bol gekregen tijdens het wk... paardelul

Anoniem zei

Ik vind Sierd top. Beetje stoken en olie op het vuur gooien. Mooi man. Klopt de uitspraak van Sierd ook nog eens als die Roelvink gaat lopen dreigen. Hij had beter zijn zoon beter kunnen opvoeden, proleet.

Anoniem zei

Niet zo zuigen mensen, Sierd heeft die pijpfilmpjes toch niet gemaakt !

Anoniem zei

Sierd mag alles zeggen.

Anoniem zei

Sierd is top,en niks is gelogen.Ja als je vader een enorme loser is dan ben je dat als zoon ook meermaals....Hahahhaha prachtig.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link