23 juli 2014


Wilfred Genee: ''Vliegramp met MH 17 volledig de schuld van Rusland''

Na de vliegramp met MH 17 moet Wilfred Genee er niet aan denken om een VI Oranje te gaan presenteren vanuit Rusland. Ook sluit hij zich aan bij de mensen die het WK 2018 in Rusland willen boycotten.

''Als Rusland dat conflict niet begonnen was, was er geen raket afgeschoten en was er geen vliegtuig naar de grond gegaan. Alles wat je nu kunt doen om die Russen duidelijk te maken dat ze helemaal fout bezig zijn, ben ik voor.'', aldus Wilfred Genee op Q-Music.

Wilfred Genee baalt ook van de houding van Rusland. ''Die Russen ontkennen elke schuld en beweren dat ze er niets mee te maken hebben. Dat hele conflict komt voort uit Rusland. Je krijgt altijd dat verhaal dat je sport en politiek niet met elkaar moet vermengen, maar een land dat zo structureel de mensenrechten schendt en ook zo’n machtspolitiek voert…''


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk moet dat geboycot worden,alles waar Rusland bij betrokken is moet geboycot worden.Het is nu over en uit met die Russen,net als je op vakantie bent en die irritante vetkoppen met een grote bek,jouw vakantie weer proberen te verzieken....!!!!!!!!!!

Anoniem zei

zijn mensen echt zo blind dam. wake up http://www.martinvrijland.nl/2014/07/23/waarom-malaysia-airlines-vlucht-mh17-een-false-flag-hoax-is/

Anoniem zei

stel kudde dieren die de tv geloven zelf niet naar denken? dam. zijn mensen echt zo blind dam. wake up http://www.martinvrijland.nl/2014/07/23/waarom-malaysia-airlines-vlucht-mh17-een-false-flag-hoax-is/

Anoniem zei

Eens met de bovenste reactie.feiten zij feiten. nos Rtl proppoganda en leugens. mensen denk naar. niet alleen voor je zelf voor heel het leven.

Anoniem zei

Hebben jullie je medicijnen wel genomen met deze ultra slechte complot theorieën die zo slecht zijn dat ze grappig worden?

Anoniem zei

Oh hij probeert zn eigen blog te promoten met 3 reacties achter elkaar :')

Anoniem zei

@ 24-07-14 00:41

Jij bent zo gruwelijk ziek in je kop,ik wist niet dat je vanuit de GGZ inrichtingen.Ook op het internet kunt,zou toch verboden moeten worden...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onderkruipsel zei

Als er direct was ingegrepen toen Rusland de Krim innam, was dit niet gebeurd. De reden dat men laks was en de nietszeggende, niet belovende en dus voor de Oekraïne nutteloze bezoekjes van Timmermans en zijn Europese collega's indertijd, hebben deze aanslag mogelijk gekomen. Er is maar een oplossing mogelijk: de Krim moet volledig weer terug naar de Oekraïne en alle Europese handel met Rusland moet volledig plat. Deze doden waar niet nodig geweest als indertijd de 'commerciële' belangen niet groter werden geacht. Je kunt Rusland aanwijzen als de dader maar wie heeft het mogelijk gemaakt?.

Onderkruipsel zei

Foutje: mogelijk gemaakt i.p.v. mogelijk gekomen.

Antonio zei

@Anoniem 24-07-14 00:41 / Martin Vrijland

Als je mensen negatief aan het beoordelen bent, vraagt om wakker te worden, en niet alles te geloven wat er in de media gezegd wordt, dan verwacht ik eigenlijk dat je met bewijs komt die je zelf hebt gevonden.

Ik heb een stukje zitten kijken naar je materiaal, en je legt dus 100% vertrouwen in dingen die je van het internet afgehaald hebt. Kortom, dingen die andere mensen online hebben gezet waarvan je nooit kan controleren of het echt de waarheid is. Op het moment dat je in dat soort informatie begint te geloven ben je niet meer zelf aan het denken. Laat dat nou precies datgene zijn waar je mensen van beschuldigd. Kudde dieren die klakkeloos de media geloven.

Je mag een mening hebben, maar als je geen directe toegang tot feiten hebt, laat het dan ook een mening blijven en verkondig het niet als waarheid.

Anoniem zei

Alles is gebaseerd op feiten en als die er niet zijn,dan heb je ook niks.Je kunt alles van het internet overnemen,maar dan ben je ook een doorgeef luik en niet meer dan dat...Zoals dat ook met de twin towers was en nog zijn er mensen die zeggen dat het nep is...Ja de waarheid is soms zo gruwelijk en onvatbaar dat je er van in de war raakt.Als je mentaal een wrak bent.

Anoniem zei

always question authority...

Anoniem zei

het is mijn mening dat als guy verhofstad en die andere eu jongens niet naar het Maidan plein waren gegaan om conflict te preken, deze ramp ook mogelijk niet was gebeurt.

Anoniem zei

dus jullie willen feiten?
http://olympiczion.nl/index.php/het-illuminati-kaartspel/
alsjeblieft ezels

Nieuws zei

Ik denk dat Rusland nu zit te sidderen van angst

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link