23 juli 2014


Wilfred Genee: 'Gesprek tussen Johan Derksen en René van der Gijp was apart en bijzonder'

Aankomende zondag is de laatste aflevering van Tour du Jour. Dan heeft Wilfred Genee ook precies 49 live uitzendingen op zitten. Van een lange vakantie genieten zit er voor Wilfred Genee niet in, want op maandag 11 augustus 2014 start alweer een nieuw seizoen van Voetbal International.

Ook voor Wilfred Genee was het spannend of Voetbal International wel met de huidige samenstelling aan het nieuwe seizoen kon beginnen. Maar na een goed gesprek tussen hoofdrolspelers Johan Derksen en Wilfred Genee, lijkt er dus geen vuiltje aan de lucht.

''Er is vorige week een gesprek geweest tussen de mannen en dat is een heel goed gesprek geweest, ha ha. Het was een bijzonder gesprek, een apart gesprek, laten we het daarop houden. Ik heb beide heren wel met enige verbazing aangekeken. Het feit dat er goed gesproken is, betekent dat we op 11 augustus weer van start kunnen.'', zegt Wilfred Genee op Q-Music.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat was VI Oranje een onvoorstelbare wanvertoning. Op gegeven moment keken Derksen en Gijp elkaar niet meer aan. Net kinderen.

Anoniem zei

minachting van de kijker was het zoals hypocriet derksen het ook had moeten noemen.

Anoniem zei

Ik heb zelden zulke sukkels gezien,en dat vind zich nog bijzonder ook manman...Prutsers...!!!!!!!!

digitalonly@hotmail.com zei

als je alleen maar zit te zeiken wat doe je dat op dit forum?

blijft dan lekker weg net-anoniempje(s)

Anoniem zei

Ik mag mijn mening toch geven,op kinderachtige vertoningen van derksen en co.Doe gewoon normaal,dat zeggen hun altijd niet wij.En als een voetballer ff wat raars doet,word hij gelijk veroordeeld.Maar ze zijn zelf niet anders.......

Anoniem zei

VI is gewoon over zijn top heen, net zoals dat met JENSEN! op een gegeven moment het geval was.

Het wordt tijd voor iets nieuws.

Anoniem zei

Ze vinden zich zo fantastisch,alle drie...En dat kan niet net als je geen 3 sterren in je elftal kunt hebben.Maar ik wens ze veel succes met geld verdienen,want dat is toch de hoofdzaak van alle ellende...

Anoniem zei

kan niet wachten totdat vi weer begint...en als je er niks aan vindt moet je gewoon niet kijken..?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link