11 september 2013


Louis van Gaal: ''Voetbal International is mensonterend en schandalig''

Bondscoach Louis van Gaal heeft geen goed woord over voor de manier waarop hij in het tv-programma Voetbal International wordt neergezet. ''Het is mensonterend, schandalig gewoon'', aldus Louis van Gaal in het 538-radioprogramma van Edwin Evers.

Afgelopen maandag haalde met name Johan Derksen flink uit naar Louis van Gaal. Zo noemde Johan Derksen de Bondscoach een ''Gevaarlijke Gek'' en een ''Doorgedraaide Idioot''.

Louis van Gaal reageerde op de uitspraken van Johan Derksen vanochtend op Radio 538. ''Tegenwoordig mag dat allemaal in Nederland. Er kijken genoeg mensen, heb ik begrepen, dus kennelijk voorziet het in een behoefte'', aldus Louis van Gaal. Ook gaf Louis van Gaal nooit aan te zullen schuiven bij Voetbal International. ''Ze hebben mij meerdere malen uitgenodigd, maar mij zul je daar niet zien''


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Toch wel zwak van hem dat hij toch niet gaat aanschuiven bij VI..

Truusje zei

De heren aan tafel hebben gewoon gelijk en zeggen altijd heel duidelijk dat het een goede trainer is, maar dat gedrag fout is.

Iemand die van zichzelf zegt dat hij de "top van de piramide" is en beweert dat Bayern nog steeds volgens zijn systeem speelt is niet normaal.

Ik zou hem ook graag een keer zien aanschuiven bij VI, met Nico Dijkshoorn aan de bar.

Luc Herbergs zei

Zwakke Louis, hij zou zich positief moeten opstellen en voor 1x aanschuiven bij Vi.

volg mijn blog:

http://lucherbergs.blogspot.nl/2013/09/oranje-nog-niet-klaar-voor-het-wk.html

Hariri poepaandeekkel zei

De slimste mens België zijn dat nieuwe fragmenten bij DWDD? Waar kan ik die downloaden?

Hariri poepaandeekkel zei

De slimste mens België zijn dat nieuwe fragmenten bij DWDD? Waar kan ik die downloaden?

Anoniem zei

Gezeik om niks. Laat hem de ziekte krijgen.

Robert van den Heuvel zei

Voetbal International is een satirisch programma, en weinigen lenen zich zo goed voor satire, als de opgeblazen persoonlijkheid van Louis van Gaal.

Wanneer Louis van Gaal zijn hooghartigheid laat varen, vallen er vanzelf ook geen grappen meer te scoren.

Eén procent veranderen, betekent vaak honderd procent meer geluk; jammer dat het zo moeilijk is om één procent te veranderen.

Anoniem zei

Oliver, als je terug bent van het VMBO en je je huis-aan-huisblad en folders hebt bezorgd, kun je dan ook een item maken over de reactie van Derksen op deze teksten van Van Gaal? Dank.

Robert van den Heuvel zei

Tv-presentator Johan Derksen neemt geen woord terug van de kwalificatie 'gevaarlijke gek' aan het adres van bondscoach Louis van Gaal. Derksen sprak zijn oordeel over Van Gaal maandag uit in het voetbalprogramma VI.
Louis van Gaal.

Spijt dat hij de grenzen van het fatsoen daarmee ver heeft overschreden, heeft hij niet. "Louis van Gaal gedraagt zich als een autoritaire gek uit de jaren '50," stelt Derksen. "Die mening verkondig ik al jaren. Van Gaal is een vakbekwaam trainer, maar de manier waarop hij met mensen en de media omgaat, vind ik walgelijk. Hij heeft van iedere speler een sprekende pop gemaakt en het liefst zou hij dat met journalisten ook doen. Ik vind hem een rare man die ik niet serieus kan nemen."

Met de reactie van de bondscoach, die zich beschadigd zegt te voelen door de uitspraken van Derksen, kan de tv-presentator niets. "Ik mag een mening over hem hebben en hij over mij."
lees verder: http://www.ad.nl/ad/nl/1049/Oranje/article/detail/3508306/2013/09/12/Derksen-Van-Gaal-heeft-iedereen-monddood-gemaakt.dhtml

Anoniem zei

wat een pussy die van Gaal. Wees dan een man en schuif aan tafel.

Anoniem zei

is er een audio fragmenet van dan?

Anoniem zei

Gelukkig mogen we zelf bepalen wat we leuk of grappig vinden. .anders had meneer van gaal dit ook even bepaald samen met zn truusje natuurlijk

Anoniem zei

Er zit wel degelijk verschil tussen een grap maken en iemand uitlachen omdat je een uitspraak niet begrijpt.

Zo kun je heel veel grappen maken over Rene,over hoeveel er mislukt is,over hoe bij Johan kwam bedelen voor een baantje,over de Oude Kraai die Rene moest leren iets zinnigs te zeggen in plaats van alleen maar grappen,over de medicatie die die gekke doctor voorschreef om Rene maar niet van een flat te laten springen.Er is enorm veel te vertellen,ook door Louis.Maar die doet dat niet.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link