13 september 2013


Uitzending Voetbal International (vr 13-09-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 13 september 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

rrrrrrapidooooooo

Anoniem zei

Wederom bedankt!

Anoniem zei

Bedankt voor de link. Groeten uit België!

Anoniem zei

Marco Degryse haha

Anoniem zei

Die (Albert VErlinde) rijdt naar huis naar Maastricht in een dikke een BMW met chauffeur om de burgemeester s'avonds noge even te verwennen.... ha ha ha ha Derksen in vorm !!!

Anoniem zei

Derksen was inderdaad in vorm hahaha

Anoniem zei

bedankt

Anoniem zei

Vi JUICHEN JUICHEN

Anoniem zei

Bedankt voor de links en groeten uit Bangkok.

Anoniem zei

Nu maar hopen dat we niet weer dat zielige verhaaltje over van Gaal te horen krijgen.Is iedere uitzending precies hetzelfde riedeltje,begint toch te vervelen Johan.En eigenlijk is het een beetje zielig.

Anoniem zei

Kijk dit is nou het verschil tussen een Kapperszaak programma ( Boulevard) en een Café praat programma! Die Rel - Nicht denkt wacht even ik dek die van Gaal even .... Zoals ik eens per maand die Burgermeester van achteren neem ... En geef hen een klapje met mijn handtasje .... Maar het duo Gijp - Johan .... Met hun , EEN - Tweetje .... Voorzetten en inkoppen ... Spelen hem eenvoudig uit
door hem met een rotschop onderuit te halen en onder de grasmat te begraven. Let wel ..... Netjes hè!? Gewoon met zijn reed omhoog!!!

Anoniem zei

Waardeloze uitzending weer.

Anoniem zei

Beste uitzending van het seizoen !!! Johan was top !

Anoniem zei

Lekker die homo afgemaakt joepie

Anoniem zei

Van der Gijp is totaal niet serieus te nemen, vreemde kluizenaar. Johan krijgt geen moment om weerwoord te geven. België geen dragende spelers? Hoe komt die flapdrol daarbij? Kompany is de beste centrale verdediger in Engeland, Hazard was vorig jaar al een van de dragende spelers bij Chelsea. Feillaini idem bij Everton, ze hebben twee topkeepers. Benteke is de revelatie van Engeland.

En ik ben geen Belg, maar laten we eerlijk en objectief zijn over de Belgen, ze hebben een fantastisch elftal en in potentie een stuk beter dan de onze.

Anoniem zei

hartelijk dank voor de reactie hierboven, ik ben weliswaar een Belg, dus vond ik het niet noodzakelijk om te reageren aangezien dat onmiddellijk als chauvinisme zou gezien worden. Réné sprak ook enkel over de aanvallers, maar als ik ons middenveld en achterhoede bekijk, en vergelijk met het Nederlandse elftal.. welja. Oordeel gerust zelf. Trouwens Simons heeft nog meegespeeld, in de basis dan, tegen Duitsland in een wanhoopspoging om ons te plaatsen voor het vorige EK. Dat werd natuurlijk een ramp, Ozil opende daar de score. Maar dat was het laatste van Simons, zoals Réné zou zeggen, "die draait heel goeie muziek in de bus." Voor de rest, heerlijke uitzending.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link