02 augustus 2013


Uitzending Voetbal International (vr 02-08-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 2 augustus 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Jan Smit en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Saaie gast.

Anoniem zei

Gijpie held! Jouw grapje over v. Peper5straten was leuk!!! Genee wou dat niet meer! Terwijl Genee zelf die vraag stelde maandag over Twan of hij het gezien had!! hypocriet!!

Anoniem zei

d8 dat Boskamp zou komen vandaag!

Anoniem zei

Waarom vroeg Genee telkens aan vd Gijp over dat stadion?

Anoniem zei

Bossie is nog op vakantie

Anoniem zei

Begreep ik het nou goed, Geen beelden meer van de eredivisie bij VI?

Dhr. P. Niskoker zei

Was het wee even kut als maandag? Ik zet hem tegen beter weten toch maar even op. Zwoele en als de uitzending weer zo'n slecht acteerwerk is vergrijp ik me aan dat veel te dikke wijf van me.

Anoniem zei

Haha echt die smit zegt gewoon effe tussen mond en lippen door als het over de gaypride boottocht gaat en wat louie van gaal zou zeggen als hij voor op de boot stond : " ik ben de beste " vervolgens die smit " Ik heb de grootste " uhh oke wtf :P

Anoniem zei

En denk idd geen Foxsport ( eredivisie live ) beelden denk ik.. Anders hadden ze in het intro filmpje wel beelden van vitesse laten zien.
Vi zal wel geen contract hebben kunnen bolwerken met dit bedrijf, is denk ik ook een stuk lastiger ivm dat het een buitenlands bedrijf is .

Anoniem zei

VI is ten dode opgeschreven.

Anoniem zei

Is dat echt, dat VI geen voetbalbeelden van Fox sport krijgt om Toin van Peterstraten...???

Anoniem zei

:-) PePerstraten...

Anoniem zei

Dat VI bestaat over een paar jaar niet meer.

Onderkruipsel zei

RIP (ik durf nog niet te kijken)

Anoniem zei

VI is werelds en super top,mensen met een mening heerlijk,alles hierboven zijn kudde volk.Die van Peperstraten was pas een vent als hij zei:Dit was mijn laatste sportjournaal,ik ga nu mijn zakken vullen bij FOX sports.Dank aan NOS want daar heb ik alles geleerd de mazzel.Ipv van staan te janken als een klein kind FLAPDROL...

Rob Amsterdam zei

Geweldige uitzending! Stelletje zuurpruimen hiero.

Anoniem zei

Wat een jankerd die peperstreet...

Anoniem zei

Het was een waardeloze uitzending. Ik heb VI dan ook afgezet en ben naar De Slimste Mens met Maarten van Rossem gaan kijken.

Anoniem zei

Nou dat is een leuk programma zeg,als dat jouw niveau is manman.Die ouwe nieuwslezer Filip wat een saaie mongool is dat,van Rossem zegt ook niks nuttigs.De Belgische versie van slimste mens is helemaal top echt.Maar je kijkt maar gewoon VI volgende keer gab.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link