03 augustus 2013


Uitzending Voetbal International van 02-08-2013 trekt 362.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 2 augustus 2013 (hier terug te zien) heeft 362.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 8,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de 23e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 362.000 kijkers per keer (maandaguitzending: 579.000 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wordt steeds minder. Maar ik heb het idee dat veel mensen de uitzending later terug kijken. Zeker met dit mooie weer.

Anoniem zei

Waardeloos.

Anoniem zei

Dat is echt veel gezien het warme weer...volgende ochtend kijken de meeste het terug.

Sander Dammann zei

Als je op vrijdag, in de vakantieperiode, met prachtig weer, in de top 25 staat van de dag doe je het gewoon goed.

Anoniem zei

Net als het merendeel van de fans die ik ken kijk ik het programma vaak de volgende dag terug via internet. Het aantal echte kijkers zal een flink stuk hoger zijn.
Al moet ik er wel bij zeggen dat het een van de minste uitzendingen was die ik me kan herinneren, en maandag was ik er ook al niet echt kapot van. Hopelijk komt zodra het seizoen echt begint de schwung er weer een beetje in bij de heren...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link