30 juli 2013


Animated gif: Lachen om de snikkende Toine van Peperstraten

Afgelopen uitzending van Voetbal International (29 juli 2013), kwam het afscheid van Toine van Peperstraten bij Studio Sport ter sprake. Ook lieten ze het fragment zien waarin Toine van Peperstraten snikkend afscheid nam. Dit fragment zorgde voor veel hilariteit aan tafel. Knurft-Zork3 (van het FOK!forum) maakte er een schitterende animated gif van:


Klik hier voor meer animated gifs.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar is die leuke Gif dat ze met z'n allen zitten te lachen om Gijp die een half jaar niet naar buiten durft?

Anoniem zei

ik vind dit een beetje flauw, en vooral heel makkelijk scoren. Iemand is emotioneel na 20 jaar!!! werken. Lache zeg. Echt niveauloos. Ben grote fan van VI, maar dit? Vind het gewoon iemand echt voor paal zetten. Heel jammer dit...

Anoniem zei

dit is toch een "fan" site? ik zie mensen tegenwoordig hier alleen maar VI bashen.

DoeNormaal zei

Zo is dat. Ik ben wel een fan, al was het alleen maar om dat zielige NOS-gedoe...
1. Ik wil een sportjournaal kijken. De goede presentator is diegene waarbij je achteraf niet meer herinnert wie het heeft gepresenteerd. Het draait om het nieuws en niet om de presentator, en voor zulke salarissen mag je toch beetje kwaliteit verwachten van mijn belastinggeld ?
2. Als je leest hoe mensen massaal afwijzend reageren op dit leedvermaak, dan bevestigd mij dat VI een van de heel weinige programmas is waar mensen nog een klein beetje menselijk zijn. Maar de massa in Nederland staat achter een zielig, slecht gespeeld emotionele egotripper. BAH
3. Ik hoop dat ze het toine-moment de komende 10 maanden heel vaak herhalen.
Zoals iemand (als 1 van de weinigen) hierboven al heel terecht opmerkte.... er zijn er veel die op dit moment na 20 jaar hun baan verliezen en in de WW ofzo komen... daar is pas echt verdriet te vinden.
SCHANDE NOS, nota bene van belasting-geld. Het is echt te walgelijk voor woorden dat dat de nationale omroep voorsteld en dat zo'n massa mensen ze nog verdedigt ook in dit land, BAH !!
Laat ik maar ophouden.....

oooh, en derksen: je nieuwe kapsel is werkelijk geen porum

Anoniem zei

Pleur toch op man met die van peperstreet,lopen janken omdat je ergens anders zijn zakken gaat vullen.Heel het jaar mee doorgaan AUB kan er geen genoeg van krijgen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link