27 augustus 2013


Uitzending Voetbal International van 26-08-2013 trekt 835.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 26 augustus2013 (hier terug te zien) heeft 835.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 12,7 procent). Daarmee eindigde het programma op de 11e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 748.800 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 522.500 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


11 opmerkingen:

Sander Dammann zei

Bam! Weer boven het gemiddelde!

Antonio zei

"Fox wil Voetbal International buitenspel zetten. 'Wij hebben de beelden', stelt Van Peperstraten. 'En met Jan van Halst bieden we toegevoegde waarde."

Haha, gaat lekker zo, hé Foxy?! Om de woorden van één van de wijste mannen uit de Nederlandsche historie te gebruiken:
"Als Volewijckers tegen Ajax gaat voetballen, dan ben je toch hiero... om Ajax te gaan uitdagen?!Hier! Niet dan?! Dan ben je toch hiero?!>

Zou mooi zijn als ze bij VI de Piero konden lenen om te laten zien hoe die buitenspelval van Foxy maar niet wil lukken. Voorlopig blijft de score: VI 835.000, Volewijckers 50.000.

Anoniem zei

"We gaan voor de lange adem"
Two-one von Pepperstreet

Anoniem zei

Weg met fox, toine van pepperstreet en badmuts!!!!

Anoniem zei

We gaan voor de lange adem,maar ik weet niet of de grote baas ook voor de lange adem gaat.Volgens mij moet het geld opbrengen en niet kosten.Dus waar ga je dan heen Peperstreet?Eikel had lekker bij de NOS gebleven,had je ook dat jank filmpje bespaard gebleven...

Anoniem zei

de marketing "genius" van fox mag wel ontslagen worden. Hoe dom kun je zijn om de beelden niet aan VI te geven, gratis reclame en een steady achterban en kijkers. Nu zijn Pepperstreets en co een lachtertje

Anoniem zei

Ze hadden gewoon VI te vriend moeten houden.

Aan VI beelden geven, en Derksen, Gijp enz. zijn dan een stuk positiever aan tafel over FOX.
Dus dat doet wonderen.
Gevolg: FOX zou dan in zijn geheel er een stuk positiever op hebben gestaan.
Win-win voor beide partijen.

Anoniem zei

En bovendien is het nu al bewezen dat mensen niet geïnteresseerd zijn in voetbalbeelden als daarom heen geen leuk, interessant of spraakmakend programma zit. Voetbalbeelden zijn geen magisch hoofdingrediënt waarmee een programma per definitie wel zal scoren.
Nee, het gaat mensen om de interessante en/of komische bespiegelingen en analyses eromheen, gegeven door dito gasten.

Anoniem zei

Niet echt interesse in FOX zo te zien...

Anoniem zei

Ik hoop dat die Pepperstreet een hele lange adem heeft. Meestal behaald een nieuw programma in het begin hogere kijkcijfers dan de die daar op volgende afleveringen. Maar FOX begint al kut dus gaat niett de goeie kant op zo te zien.

Anoniem zei

Gaat het in NL niet redden zoveelste lucht ballonetje///

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link