14 augustus 2013


Uitzending Voetbal International van 12-08-2013 trekt 804.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 12 augustus 2013 (hier terug te zien) heeft 804.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 12,4 procent). Daarmee eindigde het programma op de 14e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 691.330 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 519.000 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoeveel kijkers had dat programmatje van Van Halst en Peperstraaten?

Jaap Stam zei

dat is nog niet begonnen, begint maandag, dat gaat gigantisch floppen dat kan niet anders, en het duurt maar liefst 2 uur ook nog, van half 9 tot half 11!!! dat kan toch nooit slagen.

Robert van den Heuvel zei

De kracht van VI is de ironie van Johan Derksen, de overdrijvingskracht van René, en het stangen door Wilfred.

De heren van Halst en Peperstaten ontbreekt het volslagen aan charisma.

Anoniem zei

Toine van Peperstraten is zoals Dijkshoorn terecht opmerkte gewoon die lul die altijd de samenvattingen deed. Niets bijzonders. Dus hoe FOX erbij komt dat hij een talkshow kan leiden vind ik vrij vreemd. Grappig is dat bij FOX een of ander blondje die samenvattingen doet. Gewoon autocue lezen en dom zijn.

Anoniem zei

Een 2 uur durende talkshow met Peperstreet en van Halst.Hoeveel reclame blokken zitten daarin?Het ontbreekt hen aan alles,waar VI zo ernorm goed in is.Dat dit programma ook nog eens recht tegenover VI zit,toont aan hoe arrogant deze zender is.Maar vooral ook hoe dom deze zender is.En inderdaad is Peperstreet gewoon een domme lul die de autocue opleest.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link