18 februari 2013


Uitzending Derksen & ... (zo 17-02-2013)

Johan Derksen praat iedere week in het programma 'Derksen & ...' met grootheden uit de Nederlandse voetbalwereld. Deze week praat hij met Feyenoord-trainer Ronald Koeman. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier(deel 1) (directe .mp4-link), en hier (deel 2) (directe .mp4-link), de complete uitzending van zondag 17 februari 2013. Met: Johan Derksen en Ronald Koeman.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Derksen & ....


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Sympathieke gozer die Ronald! Leuk interview. Vooral toen het over die gekke van Gaal ging.

Anoniem zei

iemand link naar deel 2 vorige week met Advocaat, thanks

ronald plan-beeman zei

iemand had die link in de reacties onder het item met advocaatje gezet

Petey zei

Derksen En Ronald Koeman

http://tpb.genyaa.org/thepiratebay.se/torrent/8164047

http://kat.ph/derksen-en-ronald-koeman-nl-x264-showmizz-t7111094.html

Anoniem zei

Thanks.

Anoniem zei

Is dit ook weer zonder de voetbalfragmenten, dus een regelrechte kopie van RTL XL? Want ik vind 't echt ontzettend lelijk geknipt en natuurlijk zonde dat we veel niet zien!

Anoniem zei

Is een gigantische flop,niemand kijkt ernaar en als je terug wilt kijken.Is er volop in geknipt en RTL waarom?Dit is knulligheid,een interview wat hekelt en van hak op tak springt.Dit is het slechste wat ik op gebied van interview's met sport mensen ooit heb gezien.En dat voor iemand die meer dan 40jaar in de sport journalistiek werkt en mede een eigen sportblad runt.Als je daar aan mee werkt,nou dan wil je met je kop echt op de TV.Even een geluidsfragment:hoor je een trein,je had Koeman moeten zien kijken.Ja daar sprong jij op,haha.Flop na Flop.Haal Gijpie weg of Hanssie en Bossie,waar heel VI op draait en je houd niks meer over.Dat denk ik echt haha zo dat moest er ff uit.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link