20 februari 2013


RTL haalt schaatsshow Wilfred Genee (nog) niet van de buis

Ondanks de tegenvallende kijkcijfers van de wekelijkse schaatstalkshow van RTL 7, haalt RTL het programma nog niet van de buis. “Het is nog maar net begonnen en we hopen dat het gewoon aantrekt“, aldus een persvoorlichter van RTL.

Mocht RTL in een later stadium toch besluiten de schaatstalkshow van de buis te halen, dan zal presentator Wilfred Genee daar niet rouwig om zijn. Hij heeft in eerdere interviews al aangegeven dat hij liever iemand anders de schaatstalkshow zag presenteren.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

RTL moet niet met alles concurreren.. Dat is gewoon de oplossing.. of ze moeten de beelden gewoon kopen..

Anoniem zei

Als ze verwacht hadden dat het 500a600.000 kijkers zou scoren zijn ze echt dom.
En niet van VI uitgaan sukkels

Anoniem zei

Het enige waar wel mensen naar kijken is VI,maar het maakt ook niet uit op welke zender dat komt.Trouwe aanhang,Wilfred en Johan moeten perse met hun kop op TV en wel zoveel mogelijk.Wel leuk dat ze zelfspot hebben,maar dat geld wat RTL er allemaal aan spendeert.Kun je inderdaad beter beelden voor kopen.

Johan Derksen zei

Ik kijk het wel iedere week. Niet vanwege de inhoud, maar om Wilfred te zien presenteren.

Anoniem zei

Ja dat kan hij ook als de beste,Wilfred is razendsnel en goed.

Anoniem zei

Wat iemand hierboven zegt alleen VI en VI Oranje zijn echte toppers. De rest is kruimelwerk wat kijkcijfers betreft en is vaak gewoon proberen VI wat na te doen en dat is niet mogelijk.

Enige jammerlijke is dat VI ook niet echt groeit want als ze meer willen moeten ze een topgast hebben en die komen niet + past niet echt in de 'sfeer' van de vaste VI gasten waardoor het niet super uitpakt.

Anoniem zei

Het programma kan niet tippen aan VI, of Tour du jour...

Anoniem zei

Welke show?

Rob Amsterdam zei

Kijk er nooit naar, dat is natuurlijk geen toeval.

Antonio zei

Eigenlijk zou ik een mailtje naar RTL moeten sturen omdat mijn idee vet zwaar papier gaat opleveren! Maar goed... met de fans in gedachte doe ik het maar zo.

Hier komt ie dan: elke zaterdagavond, om prime time, DÉ korfbalshow van Nederland! Met natuurlijk presentator Wilfred Genee, korfbaltopper Laurens Leeuwenhoek en de hi-la-ri-sche korfbalclown Tim Bakker iedere week aan tafel! RTL, Ik zegt, gaan er veur!

Anoniem zei

Grapjas...........

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link