18 februari 2013


Uitzending Derksen & Koeman van 17-02-2013 trekt 259.000 kijkers

De uitzending van Derksen & Koeman van zondag 17 februari 2013 (hier terug te zien) heeft 259.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 3,5 procent). Daarmee komt het programma niet voor in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Derksen & ... is acht weken lang iedere zondagavond tussen 21:15 en 22:15 uur te zien op RTL7.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Derksen & ....


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond het een leuk interview,alleen tijdstip is minder primetime op zondag.Lekker op een woensdag avond doen bijv.na een CL wedstrijd ofzo.Wel leuk dat van Hanegem reageerde op dat interview van Advocaat.Wat ook echt een gigantische Paardelul is.

Anoniem zei

@ Anoniem
RTL zijn gehandicapt in het goed inplannen van tijd/dag. Hebben ze al met VI Vandaag en dat andere flop programma ook gedaan. Half 8 FAIL want je weet DWDD scoort al heel lang heel goed!
Maar de kapsones lijers bij RTL hebben het te hoog in hun bolletje. WVH moet echt zijn bek houden met het altijd cynisch raar opkijken gedoe als hij te gast is bij bvb P&W laatst DWDD of VI.

Petey zei

Derksen En Ronald Koeman

http://tpb.genyaa.org/thepiratebay.se/torrent/8164047

http://kat.ph/derksen-en-ronald-koeman-nl-x264-showmizz-t7111094.html

Anoniem zei

Waarom denk je dat WVH niet meer aan tafel zit bij VI,vond het toch geen prater.Hou liever van Kieft en consorten,hansie die zijn vrouw sommeert om vast klaar te gaan liggen.Hahaha WVH bracht de hele uitzending naar beneden en uit balans.

Anoniem zei

Klopt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link