22 januari 2013


Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. over de transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray (PowNews)

Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. waren gisteren (21 januari 2013) te zien in PowNews. Daar spraken zij over de opvallende transfer van Wesley Sneijder naar het Turkse Galatasaray.


Klik hier voor meer items uit PowNews.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sneijder bij de absolute top? Wat een onzin joh. Sneijder wordt echt zwaar overschat door ons Nederlanders. Hij heeft het 1/2 seizoenen best goed gedaan bij Inter onder leiding van Mourinho. Maar verder kan ik me niet zoveel bijzonders herinneren. Bij Real ging het soms goed maar over het algemeen faalde hij daar zwaar.
Op dit moment hebben clubs als Bayern, City, United, Barca, Madrid. Veel betere middenvelders dan Sneijder. Die toch minder dynamisch is dan Ozil, Silva, Iniesta, Kroos etc. Sneijder moet het meer van momentjes hebben in een wedstrijd, geeft dan een mooie steekpaas. Maar deze spelers die ik hiervoor heb genoemd zijn gedurende een hele wedstrijd bezig met combineren, bewegen, tikken en paasjes strooien. Sneijder onder Mourinho was goed maar verder nooit echt iets bijzonders ervan gebakken. De Hollandse media maken er meer van dan dat het is. Toen Van der Vaar naar Madrid ging zag je ook wekelijks van die krantenkoppen/internetkoppen van Van der Vaart heeft aandeel in zege Madrid. Dan bleek het uiteindelijk dat hij 20 minutjes mocht invallen op het einde. Altijd maar ophypen omdat een Nederlandse speler in de kranten meer verkoopt.
Ook nog er een schande van spreken dat Inter Sneijder liet banken. Hij was gewoon een enorme kostenpost en bracht niet meer wat hij onder Mourinho bracht. Je kunt dan de Inter trainers de schuld ervan geven, Inter heeft de laatste jaren vele trainers gehad. Waren zij dan allemaal hartstikke achterlijk? Ik denk het niet. Sneijder heeft veel blessures gehad en te maken gehad met vorm verlies.
Ik wil concluderend gewoon zeggen dat er enorm overdreven wordt gedaan over Sneijder. Top 7 van de wereld? Laten we nou eens normaal doen.

Anoniem zei

Daarom nu dus Turkse club ipv club in grote competitie ;)

Anoniem zei

Ja bovenstaande heeft wel gelijk,je kunt hem echt niet meer tot de absolute top rekenen.Dat weet Sneijder zelf ook wel 1 goed seizoen gehad of zeg maar jaar 2009 tot met WK 2010.Daarna kun je echt niet zoveel meer opnoemen en ook bij deze nieuwe club Galatasaray,denk ik niet dat ie echt mee kan ze doen nog mee in de CL.Dus ik ben benieuwd,gaan ze door ja dan is veel van de investering terug.Vliegen ze eruit en hij heeft niet veel kunnen laten zien.Dan zijn ze ook snel klaar met je,denk ik.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link