13 januari 2013


René van der Gijp over de tweede seizoenshelft van Voetbal International (Carlo & Irene: Life4You)

René van der Gijp was vandaag (13 januari 2013) te gast in Carlo & Irene: Life4You, waar hij kwam praten over de start van de tweede seizoenshelft van Voetbal International.

Ook kwam de imitatie van René van der Gijp en Johan Boskamp ter sprake en werd er gesproken over hoe het Nederlands Elftal er op dit moment voor staat.

Het gesprek met René van der Gijp in Carlo & Irene: Life4You is hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) te bekijken. Of bekijk het gesprek met René van der Gijp terug via onderstaande video.


Klik hier voor meer items uit Carlo & Irene: Life4You.


25 opmerkingen:

Anoniem zei

Ga zo door Oliver!

Anoniem zei

Gijp weer fashion late? Net zoals bij brit en imke.

Anoniem zei

De standaard word lager en lager.

Wat is het volgende programma waar we gijpie kunnen verwachten? Lingo? Wakku Wakku? Brit en Imke....? oh wacht

Anoniem zei

stelletje anus klawers

gijp is de koning. uit

Anoniem zei

Ik vroeg me al af wat hij daar deed. En toen zag ik zijn overgeschat boekje ineens. Altijd maar zeiken over spelers die voor het geld kiezen (Labyad, Leerdam etc. etc.) Maar zelf lekker compleet commercieel zijn.

Onderkruipsel zei

Wees blij dat Gijp er was. Die is leuker dan die Boszhard.

Anoniem zei

Kan die lelijke apekop eindelijk eens van de buis?

Anoniem zei

Wel leuk dat Gijp en "Inclusief de heren aan tafel" het altijd over andere mensen hebben. Dat ze altijd voor het grote geld kiezen en maar afzeiken. De heren zijn echt te hypocriet geworden en nemen zichzelf iets te serieus al zeggen ze dat niet. VI begint steeds meer op een show te lijken. Ik snap dat er een entertainment gehalte bij zit maar zoals Johan altijd leuk zegt "Ze zijn een karikatuur van zichzelf geworden". Ik ben nog wel een fan van VI omdat ik van voetbal hou maar het zou fijn zijn als ze ook een keertje echt over voetbal praten.

Anoniem zei

Vi heeft gewoon meer roulatie nodig. Afwijkende meningen, nieuw anecdotes etc. Gijp hoeft er echt niet iedere uitzending te zitten.

Anoniem zei

Wat andere gasten aan tafel is ook wel een keer leuk. Misschien de huisband weg? Erik van DWDD heeft ook altijd wel een uitgesproken mening goeie gast voor VI vind ik dat. Jack V Gelder lijkt me leuk om te zien. Ik denk dat ze echt snel iets moeten veranderen want zo kan het niet doorgaan. Misschien 1 keer in de maand dat Nico Dijkshoorn iets verteld "mensen afzeiken" altijd leuk zijn column in de VI. Bar man elke week is super irritant schakel altijd ff naar andere zender als die bullshit voorbij komt/

Anoniem zei

Je ziet dat Rene het niet naar zijn zin heeft,hele tijd over zijn duim wrijven.Maar iedereen krijgt z'n boek,en dan komt ie wel maar hij zit er echt apatisch bij hahaha...Geef mij maar Hansie Hansie.

Anoniem zei

Ik blijf het vreemd vinden dat mensen, zeker op deze site, een hekel hebben aan van der gijp. Hij is een van de dragende rollen in VI, en ik kan VI niet los zien van van der gijp. Dus ofwel, kijk je niet, of zwijg je en verkas je naar een andere site. Mijn inziens natuurlijk.

Anoniem zei

Ik zou Gijp willen adviseren om af en toe een cannabisje te roken.

Anoniem zei

Nou ik kijk geen VI omdat Gijp er in zit.

Anoniem zei

Ik kijk zeker niet voor van der Gijp en dragende kracht,wat een onzin.Het is een clown maar uit Hans komt meer voetbal kennis,en Boskamp danwel Kieft.Wat je mist is dom gelach,hij heeft verder helemaal niks met het plubliek.Zit er alleen maar voor de poen,als ie geen beter contract kreeg dan was ie al weg.Ook hoe ie zich gedroeg tijdens DWDD uitzending puur patsen over wat het boek wel niet opbrengt.En hij liegt alles wat los en vast zit,weet je dat hun helemaal niet in die strip tent zijn geweest.Gewoon weer een verzonnen verhaal,zoals zo vele van Liegebeest Gijp.


Anoniem zei

Van der Gijp is een hele domme man met primitieve instincten. Beetje kaliber Gordon/Jolink. Hij heeft geen humor, lacht het hardst om zijn eigen flauwe grappen, en neemt iedereen de maat behalve zichzelf. Het zou een verademing zijn als die gast eens plaatsmaakte voor iemand die zinnig over voetbal praat. Ik kijk pas weer naar VI als die patser is opgerot.

Anoniem zei

Ik ben het helemaal eens met bovenstaande,hij heeft weinig te melden.En luister liever naar de andere aan tafel,maar die maakt hij dan weer belachelijk.Qua publiek zitten er ook geen raket geleerden,ze lachen al om een scheet van Gijp.En dan met die klokkie's van hem zo groot als de big ben.Verwende klootzak is ie en dan met die angstaanvallen van hem zo zielig figuur.

Anoniem zei

VI zonder gijp...ik denk dat ik hem toch wel ga missen. wel eens met meeste van reacties....maar gijp is ok. ik denk dat hij inmiddels denkt dat iedereen een poster van hem boven zijn bed heeft hangen....bij mij hangt zelfs derksen daar niet eens

Anoniem zei

Kunnen we geen petitie indienen waarin we eisen dat Van der Gijp opdondert? Alles beter dan die proleet.

Michael zei

Zou dezelfde persoon niet stelselmatig op zichzelf willen reageren met dezelfde boodschap: dat hij Gijp een lul vindt? Ik vind het erg storend. Johan en Wilfred zitten al jarenlang op de tv, het programma is pas echt van de grond gekomen sinds Gijp vaste gast is geworden. Dat kun je zien of niet, maar zonder Gijp wordt het echt een stuk minder. Als het je niet bevalt dan ga je toch wat anders kijken? Kijk je de herhaling van studio voetbal nog een keer, maar rot wel op van deze site want dit is een fansite. Fan van het programma en fan van de vaste tafelgasten. Als je dat niet bevalt kun je opdonderen.

Michael zei

Kunnen we geen petitie indienen waarin we eisen dat deze anonieme held opdondert? Alles beter dan die proleet.

Anoniem zei

Ik teken die petitie (tegen Van der Gijp wel te verstaan)!

Anoniem zei

Liegebeest Gijp moet gewoon over voetbal praten,en geen kwats verhalen vertellen.Hij heeft in heel zijn leven geen flikker meegemaakt,ligt de hele dag op de bank alles recht te leggen.En de ene angstaanval naar andere haha,ja word je aangesproken op straat.Jaja je geen popster Maf.

Anoniem zei

Gijpie moet echt eens ophouden met zijn "lieverd"
Zou bijna denken dat ie gay is.

Renzo

Anoniem zei

Enige wat Gijp moet doen is over voetbal praten,dat gelach weer maandag.Over Pieters en dat bedoel ik,maakt iedereen belachelijk.Tot je zegt dat hij de clown van het programma is dan voelt ie zich teniet gedaan.Hij en Hansie zijn net twee kleine kinderen en vader Johan moet ze in toon houden,ik snap dat Johan er soms ook erg moe van word.Je zit met een stel pubers aan tafel die bij het woord tiet en piemel al in hun broek doen van het lachen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link