12 december 2012


Voetbal International meest gezochte tv-programma op Google

Voetbal International is het op internet meest gezochte tv-programma van het afgelopen jaar. Dat blijkt uit een Top 10-lijst die Google vandaag publiceerde.

Daarmee laat het voetbalpraatprogramma grote kijkcijferhits als Goede Tijden, Slechte Tijden en Boer Zoekt Vrouw achter zich. Ook is het opvallend dat The Voice of Holland slechts op de tiende plaats is terug te vinden, terwijl dat programma op de vrijdagavond uitstekende kijkcijfers scoort.

Google maakte vandaag nog veel meer Top 10-lijstjes bekend. Zo is Wesley Sneijder op Google de meest gezochte Nederlands Elftal-voetballer, gevolgd door Gregory van der Wiel en Arjen Robben. Ajax is de meest gezochte Nederlandse voetbalclub. Feyenoord staat tweede en PSV derde.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed nieuws :)

Anoniem zei

En hoe weten we dat het hier om het tv-programma gaat en niet om het tijdschrift? Met andere woorden: analyseren ze wel waarop daarna wordt geklikt?

Anoniem zei

Ik denk sowieso dat het tv programma bekender is, dus ook meer gezocht wordt dan het tijdschrift

Anoniem zei

Ik denk ook omdat het tegenwoordig niet meer op Youtube te vinden is. Dan gaan mensen Google gebruiken om toch fragmenten te kunnen zien.

Anoniem zei

www.vi.nl/ staat trouwens wel bovenaan,

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link