13 december 2012


René van der Gijp en Michel van Egmond over het grote succes van het boek 'GIJP' (De Wereld Draait Door)

René van der Gijp en Michel van Egmond waren vandaag (13 december 2012) te gast in De Wereld Draait Door, waar de heren kwamen vertellen over het enorme succes van het boek 'GIJP'.

Bekijk het interview met René van der Gijp en Michel van Egmond in De Wereld Draait Door via onderstaande DailyMotion-video:


Klik hier voor meer uitzendingen van De Wereld Draait Door.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Had 'm gemist, zal 'm zo ff bekijken..

Offtopic (maar voetbal-related)..John de Wolf-commercial.Zou wel grappig zijn als ie wint (imo).Ik haat reclames maar die van de Wolf (en de Lijn 5 reclame van Telfort) zijn wel leuk:)

http://www.welovereclame.nl/gouden-loeki?gclid=CLLuitXOmLQCFYlb3godhzcAZw

Anoniem zei

succes van het boek is het in elke uitzending laten zien zeggen dat de verkoop heel goed gaat.
Zorgen dat iedereen het er over heeft. Zie je tegenwoordig wel vaker "kuddegedrag". Zelfde met muziek als ze het maar vaak genoeg draaien op de radio gaat de verkoop ook beter. En dan mag de track nog zo slecht zijn. Extreem voorbeeld Gangnam Style. Waar ze het over hebben? who knows maar het wordt overal gedraaid.

Anoniem zei

@anoniem hierboven mij. Helmaal mee eens.
Ze hebben het in de media zelf helemaal opgehyped. Zonder de media aandacht had dat boek het natuurlijk niet zo goed gedaan. Het is een commercieel hersenspoelend zooitje bij VI. Derksen kraakt zijn vijanden af of mensen die niet aan zijn blad willen meewerken. Terwijl hij andere figuren die hij graag wilt inpalmen voor o.a. zijn blad slijmt hij voor zijn leven. Cruijf heeft inmiddels al aambeien van al het kont kussen.
Wanneer zijn uitgeverij weer een boekje heeft is het geweldig en moet iedereen het kopen. Paar keer op beeld laten zien en op tafel laten liggen en alle kuddedieren gaan er achter aan. Dat zijn dezelfde mensen die de meningen van Derksen en co. klakkeloos overnemen.

Anoniem zei

Dat zou betekenen dat elk boek wat door VI uitgegeven wordt een groot succes is.
Onzin dus!
De boekjes van Van Egnmond zelf halen deze verkoopcijfers toch ook niet?

Wat ben jij een dom figuur Anoniem

Anoniem zei

kik natuurlijke heeft rene er een rol in gespeeld dat het boek een succes is. vi draait nu nota bene om hem. daarom verdient hij ook 4ton per jaar voor 2 werkdagen per week. maar het promoten van het boek door vi etc. heeft ook geholpen. kijk de andere boeken gaan niet over een ster. daarom doen zij het slecht. of het gaat over een oud voetballer waar niemand meer aan denkt. maken zij een boek over een recente speler zoals andy van der mijde dan zie je weer het succes. binnen een week zat het op 100.000

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link