14 december 2012


Uitzending Voetbal International (vr 14-12-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 14 december 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Motten ze...

Anoniem zei

Tuurlijk. Weer geen mp4.... Kudt site

Raymond zei

Hier de link van de uitzending :

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a3t/progressive/components/sport/voetbal_international/283084/84ac43c1-ca1d-3790-8fd8-a28cf7a54f8b.ssm/84ac43c1-ca1d-3790-8fd8-a28cf7a54f8b.mp4

Anoniem zei

Godverdomme, dat is mooi dat de .mp4 beschikbaar is!

Anoniem zei

Vorige uitzending was veel beter qua inhoud maar ach: "soms heb je weleens geen onderwerpen"

Anoniem zei

Voor inhoud verwijs ik je naar zondagavond Studio Voetbal. Dit gaat om ouderwetse schijtlolligheid die je alleen nog in vervallen kantines hoort.

Anoniem zei

Hahaha helemaal gelijk van Gijp over die Jort Kelder.

Anoniem zei

Dank voor de snelle mp4 heren vd blog, deze pakken we weer even mee in de herhaling. Chapeau

Anoniem zei

idd dat jort kelder verhaal en die twixjes waren het beste. wat een irritant mannetje is dat ook die jort. goed dat die even op z'n plaats is gezet.

Anoniem zei

Het wordt nu allemaal teveel gespeeld vind ik met die twixjes, Hans Kraaij die vorige keer wegliep enz. Allemaal van te voren gepland, buiten dat was het weer een prima uitzending waar ik met plezier naar blijf kijken!

Johan Boskamp zei

@ Anoniem 15-12-12 10:43

GA JE NOUW LOPE ZEIKEEHH!!??

Anoniem zei

Er zijn mensen die het al heel lang zeggen, maar vanaf deze week begon ik me echt te storen aan genee. Hij maakt gewoon heel slechte grappen die absoluut niet geestig zijn. Zoals vorig week met die sukkel en deze week met die twixen. Een of twee keer is dat leuk, maar niet de hele uitzending door.

Anoniem zei

Leuk verhaal over Jort Kelder en het zal best een eikel zijn, maar wat Gijp zei klopte geen hout van.

Het enige dat hij tegen Clijsters zei is dat ze veel geld is misgelopen door zich niet als een hoer te laten verkopen (Zoals bijvoorbeeld Derksen met z'n reclames, Genee met z'n valse platen en Renee met z'n kinderboekje etc).

Volgende keer dat zaagsel beter uit je oren halen gijpie

Anoniem zei

Van Gijpie is bekent dat ie vaak verhalen aandikt of zelfs helemaal verzint. Rijke fantasie heeft die man.

Renzo

Anoniem zei

Ja jongens, die Gijp heeft nou eenmaal het verstand van een trol. Behalve zaagsel in zijn oren heeft hij ook zaagsel in zijn hoofd.
De drie grootste hoeren zitten inderdaad bij VI. Overal proberen ze munt uit te slaan: oubollige colbertjes, humorloze scheurkalenders, zouteloze sportboeken, valse muzak, etc, etc.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link