08 december 2012


Uitzending Voetbal International van 07-12-2012 trekt 531.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 7 december 2012 (hier terug te zien) heeft 531.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 6,9 procent). Daarmee eindigde het programma op de 21e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vond het een mooie uitzending.
Heb er erg van genoten.
Ga ik een morgenmiddag tijdens de afwas terugluisteren.

Als Aad de Mos aanschuift is er immer sprake van een aangename mengeling van humor, serieusheid en licht aangenaam sarcasme richting Aad.

Aad kan daarmee omgaan.
Hij vult zijn dagen met wandelen, schaatsen en de markt in Best frequenteren.
En af en toe een Beurs bezoeken met z'n (overigens niet zeker niet onaantrekkelijke ;) dochters.

Een jaloersmakende dagvulling kortom ;)

Anoniem zei

mee eens, prima uitzending

Anoniem zei

Aad die leeft wel leuk ja maar het is niet zo erg als het verwende jongetje Gijpie. Ik wil wel is weten of hij echt werk heeft gehad van 6tot2 of 9tot5 echte werkdagen. Want Gijpie praat erover alsof het heel normaal is om hele dagen op de bank te liggen. Eventjes een saunaatje pakken op woensdag ff boodschappen doen weer saunaatje pakken ff zwemmen bankie liggen etc etc etc

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link