05 december 2012


FHM 500: Carice van Houten de favoriet van Wilfred Genee, Daphne Bunskoek favoriet bij Hans Kraay Jr.

In het blad FHM 500 worden jaarlijks de mooiste vrouwen van Nederland gerangschikt van nummer 500 tot en met nummer 1. In de editie van 2012, die nu in de winkels ligt, mochten ook Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. hun persoonlijke top 3 invullen. Wie is volgens hun de mooiste vrouw van Nederland?

Wilfred Genee zette Terence Schreurs op de derde plaats. "Ik val op donker en laatst zag ik Terence op een foto. Nou, die is heel goed opgedroogd!". Op de tweede plaats zette hij RTL4-presentatrice Nicolette van Dam. Volgens Genee combineert zij schoonheid met een goed karakter. Maar de absolute nummer één is voor hem Carice van Houten. "Carice is heel down to earth, dat spreekt me aan. Daarnaast heeft ze prachtige bo... ogen", aldus Genee.

Hans Kraay Jr. besloot om ook zijn eigen vrouw te nomineren. Hij zette zijn Sofie op de derde plaats in zijn persoonlijke top 3. Nicolette Kluijver, waar Johan Derksen ook fan van is, staat bij hem op de tweede plaats. Kraay Jr.: "Ik vind haar een brutale meid, en dat vind ik spannend". Daphne Bunskoek is echter de favoriet van Kraay Jr.: "Zij heeft zowel een goed stel hersens als een fantastisch uiterlijk".

De FHM 500-verkiezing werd overigens gewonnen door SBS6-presentatrice Tess Milne. Opvallend was dat Escha Tanihatu (vaste bardame van Voetbal International en vriendin van Danny Vera) niet voorkwam in de Top 500 van mooiste vrouwen van Nederland.


4 opmerkingen:

Peter R. de Vries zei

ik vind Tatjana lekkerder

Anoniem zei

Tatjana wil ik ook wel voor die leeftijd dayummmm,,

Anoniem zei

Als je Tatjana aan de haak wil slaan,moet je diep in de buidel tasten.Nee,ik bedank voor de eer.

Anoniem zei

Nicolette kluiver is ook niet verkeerd en gigi ravelli van gtst

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link