07 december 2012


Hans Kraay Jr. over het doodtrappen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen (Vandaag de Vrijdag)

Hans Kraay Jr. was vandaag te zien in Vandaag de Vrijdag, waarin hij sprak over het doodtrappen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen en het handelen van de KNVB na het vreselijke incident. Ook gaf Hans Kraay Jr. even kort en krachtig zijn mening over de sneeuwval in Nederland. Het item is hieronder te bekijken.
6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hans heeft groot gelijk: ophouden met het gekut in dit land.
Dit soort tuig voor lange tijd achter de tralies en daarna in een opvoedingsgesticht. En die ouders van deze verrotte gasten eens onder handen nemen. Het is een schande dat ze dit soort ongedierte de wereld in hebben geholpen.

Eric zei

Een met Anoniem 07-12-12 12:23

Overigens was Peter de Vries te gast bij pauw en witteman gisteravond.Daar waar ze de hele week wel aandacht gaven aan het doodschoppen van de grensrechter werd er NIKS gezegd of gevraagd over de bedenkelijke tweets van Peter R.De Vries van afgelopen week.

Zie z'n twitter, 3 december 3 tweets.

Peter R. de Vries‏@PeterRdeV

#grensrechter Partijdige, onsportieve grensrechters verdienen natuurlijk nooit en te nimmer geweld, maar respect komt van twee kanten...

Hiermee wekt meneer suggesties en los hiervan: sjezus al zal die man een keer teveel geflagd hebben: moest die daarom dood geschopt worden en maandag aanstaande gecremeerd worden in bijzijn van vrouw en kinderen?

De timing van DE Vries was dom.De manier, met tweetjes, idem dito.

Goede journalisten die Pauw en Witteman....vantevoren afspraken maken is wellicht gebruikelijk maar als je iemand uitnodigd die z'n bek niet open doet over datgene wat NL ook bezighoud en waarover HIJZELF de discussie wilde starten ben je gewoon niet serieus te nemen.Trust me: als ie Wilders de maat had kunnen nemen over de tweets die Wilders stuurde deze week had ie 't tussendoor wel gedaan.Nu hijzelf niet over twitter wilde spreken moest ie Wilders ook links laten liggen...Hij zat er voor de Vaatstra-zaak maar andere onderwerpen aansnijden is juist zijn ding..zeker nu ie zich presenteert als het geweten van Nederland.

Wat een irritante moraalridder is die de Vries toch geworden zeg.Tenenkrommend hoe hij het lef heeft iedere politucus ff het vuur aan de schenen te leggen bij DWDD terwijl ie zelf niet de politiek ingegaan is omdat ie minder dan 20 zetels zou ophalen.Gadver!

Dat z'n ego nog door de deur past.
Zo, dat is er ff uit..

Anoniem zei

Helemaal mee eens met bovenstaande reactie. Die De Vries is een irritante betweter. Spijtig dat zo'n narcistische proleet zoveel zendtijd krijgt.

D Coelho zei

Waarom verwacht Hans na de eerste 1:20 nog serieus genomen te worden?
Bij VI weet hij zo langzamerhand dat hij met dit soort gedrag niet wegkomt en de rest van de uitzending gepakt wordt. En terecht.

Anoniem zei

Ja, Hans moet zich wel leren beheersen. Maar over de grensrechter had hij groot gelijk.

obat jantung koroner zei

nice video,,, i like this!!
happy blogging :)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link