23 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 22-06-2012 trekt 1.169.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van vrijdag 22 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.169.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 22,3 procent). Daarmee eindigde het programma op de zesde plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van donderdag 21 juni 2012 met 1.219.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 1.030.684 kijkers per keer.

Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 877.000 belangstellenden (marktaandeel: 16,4 procent). Gemiddeld trekt dat programma 1.143.684 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd Jack, gelukkig laat je VI Oranje op de wedstrijddagen kansloos!

Gnagnagna.

Anoniem zei

Netjes, de stand is nu 10-9 volgens mij? Alles wijst erop dat VI Oranje gewoon gaat winnen van Sjek.

Gisteren in de herhaling overigens een stukje van Sportzomer gezien, maar volgens mij doen ze het erom. Er zat zo'n hockeyfiguur die allerlei open deuren over teambelang e.d. kwam intrappen. Ze moeten daar echt wat aan hun gastenbeleid gaan doen.

SigaarSnor zei

@Anoniem 23-06-12 08:20: Klopt, de tussenstand is nu inderdaad 9 (VI Oranje) om 10 (Studio Sportzomer).

Anoniem zei

dit gaat VI oranje winnen, want ned. ligt eruit dus kijkt niemand meer naar Dikke Jack

JW

Anoniem zei

Beide programma's zijn wel leuk om te kijken. VI Oranje voor de humor en de interactie tussen de gasten. Kijken hoe irritant Genee gaat doen, hoe hard Vd Gijp over zijn eigen grappen moet lachen, hoe Derksen iedereen ongenuanceerd en volgens zijn eigen waarheden neerhaalt, hoe Boskamp Vd Gijp in elkaar timmert, hoe Kraaij zichzelf voor lul zet en hoe de gast volkomen afgaat en zijn geloofwaardigheid verliest.

Naar Sportzomer kijk ik alleen naar de domme opmerkingen van Jan Mulder die veel te naïef over bepaalde zaken denkt en de meest belachelijke dingen roept. Hoe zijn zoon hem daarin steunt en kijken naar de open deuren die Van Halst in trapt en hoe Dikke Jack bij iedereen loopt te slijmen en zijn excuses loopt aan te bieden.

Anoniem zei

Wat een klinkende overwinning. En dan te bedenken wat Jack drie miljoen kijkers voor zich had.


Overigens vind ik dat Jack zelf het leuk doet, en er probeert het beste van te maken. Hoewel hij nog steeds geen lastige/kritische 'Geneevragen' stelt aan zijn gasten, maargoed dat zit er niet in.

Jack heeft alleen de pech dat zijn gasten vaak dodelijks saai zijn. En het programmaconcept minder is.

Anoniem zei

wat een klink klare onzin word hier boven verkondigd "Jack heeft alleen de pech dat zijn gasten vaak dodelijks saai zijn. En het programmaconcept minder is."
ten eerste maakt dikke jack zijn eigen programmaconcept. dikke jack kapt elke goede discussie af om zijn volgende kut item te kunnen bespreken.zodra het leuk en itressesant word gaat dikke jack door naar het volgende item. en over zijn gasten; ik heb er nog geen saaiere en slijmerige gast gezien als dikke jack zelf. man, laat die vent te land ter zee en de lucht presenteren.die fat basterd

Anoniem zei

Youri Mulder is verbaal zeer zwak. Iedere zin veel uuuuuhs en zo. Daarbij laat hij zelden iemand uitspreken. Hij zit er maar doorheen te tetteren. Ik snap niet dat hij steeds bij de nos mag opdraven.

Anoniem zei

Youri Mulder vind ik idd ook zwak.
Een reden om te zappen, zelfs.
Net als Van Halst, Waterreus, Vermeulen...

Om nog maar te zwijgen van kleurloze presentatoren als Toine van Peperstraten en Tom Egbers.

Met Jack heb ik gek genoeg niet echt veel moeite.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link