14 juni 2012


Uitzending VI Oranje (wo 13-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 13 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Frank Evenblij, Iwan van Duren en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

thnx voor de link maar weer...

Anoniem zei

een iets mindere uitzending. maar goed, we snappen allemaal waar dat mee te maken heeft.

Anoniem zei

Laat ik even de moeite nemen om de uploader te bedanken....ik verblijf buiten nederland en dankzij jullie hoef ik vi-o niet te missen....echt geweldig !
Wel vind ik het programma niet zo sterk meer als een jaar geleden toen ik nog in nl was....
Lijkt wel alsof de scherpte afneemt en dat ook (zelfs) vi-o zich nu mee laat sleuren in de zgn nette programma's. Veel te bang om iemand te beledigen of kwetsen ? Vaak gaat het over mensen met miljoenen-salarissen die een wanprestatie leveren en kom op jongens, dat mag best benoemd worden. Ook het gay-gehalte is waardeloos. Volgens mij is er al genoeg pdeleeuw-onzin op de nederlandse televisie maar de scene moet en zal zich ook in het voetbal propaganderen (als dit een juist nl-woord is LOL). Walgelijk vind ik dat.
Maar mijn boodschap was.....tenx voor de upload(s)

Anoniem zei

zeer matige aflevering.

is er 1 argument waarom robben gewisseld werd ?
eindelijk speelt ie een beetje, en eindelijk vanaf links en dan wordt ie gewisseld...

volgens vd vaart hadden de duitsers 2 kansen-2 goals...??
volgens mij had het bij rust al 4-0 of 5-1 moeten/kunnen staan...dus vdvaart is (ook)helemaal de realiteit kwijt.

1e helft: in bertje-opstelling -> 0-2 verlies,
2e helft: in opstelling volgens vi oranje (en ook oa de telegraaf-lezers)->1-0 winst...

Dat zijn maar even snel 3 voorbeelden die ik toch verwacht had van vi oranje....

Maar goed....de uitzending was matig, maar nederland onder leiding van van marwijk was waar-de-loos. Laten we tegen portugal ook met 6 verdedigers starten (incl bommel en de jong) en dan proberen toch met 2 doelpunten verschil te winnen.

prettige dag allemaal

Anoniem zei

Vond het ook een matige aflevering.
En zat het item met het Haagse koffiehuis er wel in? Dat heb ik dan gemist, helaas.

Anoniem zei

Ik ben Van Marwijk gewoon zo zat.

Als ie zondag tegen Portugal wéér met 2 verdedigende middenvelders gaat spelen, dan kijk ik niet.

Anoniem zei

ik ook.
als ie niet begint zoals de TWEEDE helft tegen die duitsers dan ga ik den-dui kijken

Anoniem zei

Wat een gelul. Sta achter je elftal in goede en slechte tijden. Nu verliezen we 2x en ga je niet meer kijken? Wat zijn wij Nederlanders toch een eng volkje soms!

Prince Polly zei

Ik ben 2 jaar geleden achter t elftal blijven staan, toen speelden we ook erg erg matig maar kwamen we ver. Nu spelen we nog minder en komt dat tot uiting in het resultaat.
Net zoals onze centrale spelers is ook Bertje niet dynamische. Vaste mensen vast systeem, of ze nu wel of niet in vorm zijn. Tijd voor een nieuwe coach!
Vanavond maar genieten van de goed voetballende Spanjaarden, waar zielige mensjes zich nu ook aan beginnen te ergeren.

Anoniem zei

Mark van bommel grote speler maar hij moet nou zelf tegen de coach zeggen dat ie plaats maakt voor de betere spelers want we werden over lopen door kadhira.zet Van persie op 10 achter een 9 Huntelaar (zwak techniek had gister in 45 minuten alle ballen verloren)voor al die mensen die om Klaas jan schreeuwden dit is Klaas zeer beperkt techniek je hebt eigenlijk niks aan hem als je niet continuo in de 16 van de tegenstander spelt.en met 2 controleurs kom je niet vaak in de 16.wat heb ik trouwens zit te ergeren aan die Robben

Anoniem zei

Hoe heet dat nummer bij de LG 3D brilletjes.
Bij de 60e minuut.

Anoniem zei

Toch gewoon goeie show ondanks de stemming. En Bertje is dom dat ie Robben op rechts blijft zetten. Hij was 1 op links en er kwam gelijk een goeie voorzet van hem, gevolgd door een goed schot van Persie. Bertje maakt zulke simpele fouten. En het erge is, hij leert niet van zijn fouten.

Renzo

Anoniem zei

En van de Vaart naast de Jong heb je ook niks aan.
Hij gaat op die plek altijd lopen pielen wat resulteert in gevaarlijk balverlies. Er is maar 1 plek waar Vaart goed is en dat is achter de spits.
Sneijder kan wel heel goed naast de Jong zoals ook Derksen zegt. Je krijgt dan veel meer voetbal van achteruit.

Renzo

Paulien zei

Hoi, ik woon in Duitsland (ja; erg vervelend nu....zeker omdat ze het vieren alsof ze het EK al gewonnen hebben..) maar als ik op de MP4-link klik, gebeurt er niet zoveel. Weet iemand waar dat aan ligt?

Anoniem zei

van bommel in de fut

weg ermeee

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link