10 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 09-06-2012 trekt 1.098.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van zaterdag 9 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.098.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 19,8 procent). Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). VI Oranje verbetert daarmee wederom het kijkcijferrecord. Nooit eerder keken er zoveel mensen naar het programma.

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. Met 1.098.000 kijers eindigde het programma gisteren op de 6e plaats in de Dag Top 25. Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 1.665.000 belangstellenden (marktaandeel: 29,0 procent).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


17 opmerkingen:

Anoniem zei

die 1,6 miljoen van jack zijn gewoon mensen die inslaap zijn gevallen want de nabeschouwing trok 4 miljoen kijkers na de reclame bleven daar nog maar 1,6 van over

1 miljoen zijn gewoon goede kijkcijfers voor VI

Anoniem zei

4-2

Anoniem zei

De reclame in VI oranje is echt triest aan het worden. Met als dieptepunt het Mora-meisje, die tijdens het gesprek inbreekt.
Een paar jaar geleden hadden ze dat nodig om het budget rond te krijgen om VI te kunnen maken. Nu kijken er 1 miljoen mensen naar. De reclameblokken kunnen nu dus duur worden verkocht. Al die reclames tijdens VI zijn dus niet meer nodig. Nu is het gewoon om ordinair geld te verdienen. Ik denk dat dit VI veel kijkers gaat kosten de komende weken.

Anoniem zei

Ja die mora mensen zijn echt irritant
Weg ermee

Anoniem zei

Door dat Mora meisje is er wel 1 reclameblok minder. Dus niet zo zeuren.

Anoniem zei

Er zijn dit seizoen wel heel weinig reclames. Het eerste uur maar eentje, en een kwartier voor tijd nog eentje van 2 minuten. Dus ik maak me niet zo druk om zo'n meisje. Lekker laten gaan.

Anoniem zei

Ik heb liever gewoon een reclameblok dan een Mora meisje dat gesprekken onderbreekt. Minachting van de kijker zou Johan Derksen zeggen.

Anoniem zei

4-2 nog geen paniek en wanneer NL eruit ligt krijgt VI weer de meeste kijkers denk

Anoniem zei

Zeik niet zo over reclame. Dankzij dat Mora-meisje kunnen wij gratis naar dat prachtprogramma kijken. Studio Sportzomer krijgt subsidie, om ook nog eens valse concurrentie te bedrijven, én een slechter programma te maken! Gr., Erik.

Anoniem zei

1 VOETBAL EK NLD DNK 6.813.000
2 VOETBAL EK DEU PRT4.559.000
3 VOETBAL EK NB 4.334.000
4 VOETBAL EK VB 2.131.000
5 STUDIO SPORTZOMER 1.665.000
6 ZOMER VAN 4 VI ORANJE 1.098.000

Anoniem zei

Verbeek moet vaker te gast komen. Geweldige kerel is dat.

Anoniem zei

Klopt Verbeek was een toffe peer.

Verder kwam er haast geen goed gesprek opgang door de sponsoritems of door die irritante Genee. Vooral dat sponsorgezeik ben ik zat.

Anoniem zei

Zowel Mora meisje als die achterlijke heineken foto ding slaat werkelijk helemaal nergens op. Maak dan er een leuk item van zoals dat penalty en die ouwe lullen kroeg. Laat die dan heineken drinken en in de studio ook. Voor zijn de krantjes nog altijd het hoogtepunt van de uitzendingen.

KevVDZ zei

Toch jammer dat het programma nu een bijna parodie is op de vorige editie, het is reclame en geforceerd leuk doen. ontzettend jammer.

Anoniem zei

Dat item met die Haagse mannen in het koffiehuis vind ik heel goed. Mag wel een minuutje langer zijn zelfs.

Anoniem zei

Nu zijn de verwachtingen ook hoger als vorig jaar.

Anoniem zei

Wat een vreselijk eng mannetje, die gast in de NOS-studio die steeds die statistiekjes opdreunt.

En wat een kneus, hij noemde Ierland een "club" uit Groot-Brittannië.

Groot-Brittannië!!! Dat moet je in Dublin eens roepen...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link