08 mei 2012


René van der Gijp in Evers Staat Op (08-05-2012)

René van der Gijp is dit seizoen regelmatig te horen in Evers Staat Op op Radio 538. Beluister hieronder het gesprek van dinsdag 8 mei 2012. Er werd onder meer gesproken over de EK-selectie van het Nederlands Elftal en de uitzending van Voetbal International met Frank de Boer.Klik hier voor een overzicht van alle gesprekjes in Evers Staat Op.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hier maakt Rene weer iets goed van zijn wanoptreden afgelopen vrijdag. "Ik zat met Frank en Ronald aan tafel."

Anoniem zei

Dit heeft hij achteraf bedacht. Hij begon al gelijk Frank af te zeiken met dat kut momentje van hem (vooraf bedacht) en die andere grappen over kleine spelers, dikke spelers, enzovoorts.

Anoniem zei

Het had Rene gesierd als hij had gezegd: 'Ik ben misschien wat doorgeschoten in mijn kritiek op de Boer, had ik niet moeten doen.' Nu verschuilt hij zich achter een rollenspel, waarin Johan dan de pro De Boer speelde. Dit is natuurlijk onzin.

Maar goed, de uitzending met van Marwijk was in ieder geval een stuk beter aan de kant van Rene.

Anoniem zei

johan derksen is tegen el handaoui gekeerd sinds ie een van die vi journalisten niet wilde spreken sindsdien is johan bezig om hem zwart te maken vandaar dat geslijm met de boer.want voor die tijd was johan altijd lovend over el handaoui geweest.ik kan me nog herinneren toen el handaoui bij AZ was en wilde bij van gaal een vrije rol op 10 zie johan derksen nog laat die jongen lekker vrij hij wint wedstrijden voor je.jammer dat wilfred genee die fragmenten niet terug vraagt.

Anoniem zei

Hij is helemaal niet doorgeschoten in zijn kritiek. Vermoeiend Ajax publiek, kunnen er niet tegen dat Vd Gijp vragen stelt die er ook echt toe doen. Zoals om die hele El Hamdaoui kwestie.

Anoniem zei

Rene heeft gelijk...

Hans zei

Rene zei gewoon precies het zelfde als andere uitzendingen, alleen de trainer die zijn spelers niet kan afvallen zat ernaast. Prima Televisie.

En alle Ajacieden: Ajax was ook echt bar bar slecht tot aan februari. Laten we dat niet vergeten.

Anoniem zei

@ 09-05-12 05:58

De hele uitzending lang ja! Dan wordt je er ook wel een beetje gek van.

Anoniem zei

'Ruiz zit op de bank bij fulham dus de eredivisie is kak'zoiets zegt renee maar dan kan je ook zeggen suarez is de ster bij liverpool dus de eredivisie is zo slecht nog niet.

Anoniem zei

jah liverpool staat 9 en stelt al jaren niks voor in Engeland zijn voor het laaste in 1990 kampioen geweest dus,grote club vroeger middelmaat nu.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link