08 mei 2012


Uitzending Voetbal International van 07-05-2012 trekt 876.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 7 mei 2012 (hier terug te zien) heeft 876.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,3 procent). Daarmee eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 781.684 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 502.333 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Geen millie.
Valt me echt zwaar tege jammer.

Anoniem zei

wtf boeit het...

Anoniem zei

Ag ja kijkcijfers wat boeit het.

VI zat afgelopen weken dicht tegen het miljoen aan. Zou leuk zijn als ze die barriere een keer doorbreken. Helemaal met de Boer en Bertje. Je zou denken dat voor Bert toch meer belangstelling is dan Hansie Hansie/

Anoniem zei

@08-05-12 17:10
Mensen zijn Gijp met zijn idiote gedrag zat.

Anoniem zei

Dat denk ik ook. Maar als je heel lang naar iets kijkt dat begin je je eigen ook te ergeren. Bepaalde trekjes die mensen vertonen.

Anoniem zei

Gijpje zat er niet echt lekker in bij de Boer vrijdagavond, was maar aan zaniken over Ajax. Niets was goed. Gisterenavond ging het wel weer.

Anoniem zei

conclusie: Gijp mag alleen grappen maken. Tot Koning Klant ook dat bestempelt als 'idoot gedrag'.

Anoniem zei

876k is gewoon nog steeds bizar hoog. In geen enkel ander seizoen waren de kijkcijfers gemiddeld zo hoog voor VI op de maandagen.


Het programma is alleen maar sterker geworden via betere 3e gasten en het nieuws (van Johan en clubwatchers).


Dus mensen die beginnen over Gijpie zat zijn.. Die kunnen wellicht beter alleen naar Jan Mulder, Waterreus en Arno Vermeulen kijken.

Anoniem zei

Johan was op zijn pik getrapt, niet die schrijver.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link